Schoonmoeder niet blij met Mikky Kiemeney: ‘Te lui om me op te halen’

Schoonmoeder niet blij met Mikky|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frenkie de Jong is al jarenlang samen met Mikky Kiemeney. Maar hoewel ze het perfecte koppel lijken, gaat niet alles van een leien dakje in hun relatie. Volgens insiders is de moeder van Frenkie helemaal niet blij met haar schoondochter. Ze zou Mikky zelfs lui hebben genoemd…

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al sinds november 2014 bij elkaar. Ze werden samen volwassen en zijn met elkaar meegegroeid. De twee steunen elkaar door dik en dun en wonen sinds de zomer van 2019 in Barcelona. Voor familie is dat vast niet altijd makkelijk, want Barcelona ligt natuurlijk niet om de hoek.

Mikky ’te lui’

Natuurlijk komt er wel eens familie langs en zo ook de moeder van Frenkie. Maar volgens showbizzkanaal Juicechannel is ze niet blij met haar schoondochter Mikky. ,,Een bron meldt ons dat de moeder van Frenkie het eigenlijk helemaal niet zo heeft op Mikky”, schrijft het kanaal in Instagram Stories.

,,Zijn moeder heeft zelfs aan een vriendin verteld dat toen zij op bezoek ging bij Frenkie en Mikky in Barcelona, dat Mikky te lui was om haar schoonmoeder op te halen van het vliegveld.”

Mikky had blijkbaar niet zoveel zin in het bezoekje van haar schoonmoeder. ,,Ze had enkel tijd voor haar nieuwe high class vriendinnen.”

Tags

FRENKIE DE JONGMIKKY KIEMENEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck