‘Schuld Olcay Gulsen uitgevochten in de rechtbank’

Door: Charlotte Wijnen
13-06-2022

Olcay Gulsen zou tienduizenden euro’s hebben geleend van een familielid van haar ex. Het geld zou ze hebben geleend voor haar bedrijf SuperTrash, maar nog altijd niet hebben terugbetaald. ,,Op 21 juni staat ze voor de rechter.”

Olcay had jarenlang haar eigen modemerk SuperTrash, maar die ging zo’n vier jaar geleden ten onder. In die tijd zou ze veel geld hebben geleend om haar bedrijf te kunnen redden. Een familielid van haar ex Frans Ghazi besloot Olcay te helpen en haar geld te lenen.

‘Nooit terugbetaald’

Maar inmiddels zijn we jaren verder en heeft het familielid nog steeds het geleende geld niet terug. ,,Olcay schijnt tienduizenden euro’s geleend te hebben bij een familielid van haar ex. Dit zou te maken hebben met haar oude bedrijf SuperTrash”, meldt showbizzkanaal RealityFbi op Instagram.

Rommelen met rekeningen

De presentatrice lag behoorlijk onder vuur toen haar bedrijf officieel failliet werd verklaard. Haar modemerk liep al langer niet goed, maar door het nemen van verkeerde beslissingen zou ze het bedrijf naar de afgrond hebben gebracht. Ze rommelde met rekeningen en het personeel voelde zich slecht behandeld.

,,Ze schold, tierde en schoffeerde het hele managementteam. Want niemand deugde, volgens haar”, vertelden oud-werknemers eerder aan RTL Z. Verlies op verlies volgde en Olcay raakte steeds verder verstrikt in forse betaalachterstanden.

’21 juni voor de rechter’

Er moest flink geïnvesteerd worden om het bedrijf te kunnen redden. Ze leende geld bij haar schoonfamilie maar ook dat mocht niet baten. Haar bedrijf ging failliet en haar schoonfamilie kon fluiten naar het geld.

Hoewel de carrière van Olcay naadloos overliep in de andere, heeft het familielid nog steeds het geld niet teruggekregen. Volgens RealityFbi moet Olcay hiervoor op 21 juni voor de rechter verschijnen.

Meer DenD