Schuldencrisis Estelle Cruijff houdt aan

Estelle Crijuff
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Uitstel van executie voor Estelle Cruijff. De ex van Ruud Gullit gaat door een diepe schuldencrisis, en is door schuldeisers voor de rechter gedaagd. De rechtbank heeft haar zaak nu echter uitgesteld tot oktober. En dat komt haar goed uit.

De schulden van Estelle

Estelle zit al een tijd in de problemen, meldt Bekende Buren. Een schuldeiser heeft voor ruim 1,7 miljoen euro beslag gelegd op haar luxe appartement aan het Vondelpark in Amsterdam.

LEES OOK:

Eerste liefdesselfie van Estelle Cruijff met nieuwe vlam

Dit komt door de fikse achterstand in de betaling van haar hypotheek van 160.000 euro. De rechter eerder bepaald dat Estelle een laatste kans kreeg om er samen met de schuldeiser uit te komen. De deadline daarvoor was 15 juli.

Is die oplossing er niet, dan zou de rechter een bindende uitspraak doen voor beide partijen. Deze uitspraak is nu verplaatst naar oktober, wat Estelle meer ademruimte geeft in deze zaak.

Appartement Ibiza te koop

Estelle heeft al maatregelen getroffen om haar betalingsachterstand te verkleinen: zo zou zij haar appartement op Ibiza te koop hebben gezet. Dit appartement heeft ze gekregen nadat zij gescheiden is van Ruud Gullit. Als dit appartement voor de uitspraak in oktober verkocht is, blijft Estelle misschien uit de problemen.

Tags

CRISISESTELLE CRUIJFFSCHULDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck