6.9 C
Amsterdam, NL
maandag, 25 maart, 2019.
Home Secman

Secman

SECMAN
Beveiligingsbedrijf SecMan in Sassenheim is een jonge flexibele organisatie gespecialiseerd in complete beveiliging. Betrokkenheid, snelle interventie en heldere communicatie zijn binnen beveiliging essentieel. SecMan hanteert dit als kernpunten in haar dienstverlening.

Vakantietijd is inbraaktijd
Inbrekers hebben hun agenda erop afgestemd. In hun zoektocht naar buit richten zij zich bij hun tocht door de straten op standaardsignalen bij huizen waarvan de bewoners langere tijd weg zijn. Zorg dat die signalen er niet zijn. Dat verkleint de kans op een nare thuiskomst.

Graag geven wij u de volgende tips:

1. INVESTEER IN GOEDE SLOTEN EN GOED HANG- EN SLUITWERK
Goed hang en sluitwerk is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betreft minimaal SKG **. Geadviseerd wordt SKG ***. Deze cilinders en deurbeslag zijn voorzien van een kerntrekbeveiliging waardoor het uitboren van cilinders aanzienlijk moeilijker wordt.
In veel gevallen zal de potentiële inbreker elders een eenvoudiger slot uitkiezen.

Heeft u een schuifpui: plaats een balkje aan de binnenkant op de rails tussen de deurpost en de schuifpui, dan kan de schuifpui niet worden geopend.

2. ZET INBREKERS IN HET LICHT
Dieven werken graag in het donker en het meest effectieve middel tegen inbraak is verlichting. Werk binnen met tijdschakelaars en buiten met een schemerschakelaar die automatisch aangaan als het donker wordt.
Plaats de verlichting zodanig dat deze niet gesaboteerd kan worden.
Door een bewegingsmelder toe te passen staat een kwaadwillende direct in de schijnwerpers en zal het hazenpad kiezen.

3. MAAK HET INBREKERS MOEILIJK
Veel inbrekers verschaffen zich toegang tot een woning via de eerste verdieping. Zorg dan ook dat er geen materiaal voorhanden is, waarmee inbrekers makkelijk op de eerste verdieping kunnen komen. Denk aan vuilcontainers, banken, ladders en trapjes. Berg deze goed op, of leg ze vast.

4. JE WONING IS GEEN ETALAGE
Zorg dat er geen waardevolle spullen in het zicht liggen. Maak het zo onaantrekkelijk mogelijk. Berg waardevolle spullen op in een kluis die goed is verankerd. Denk hierbij ook aan het opbergen van uw auto sleutels, zodat deze niet gebruikt kunnen worden.

5. WEK DE INDRUK DAT ER IEMAND THUIS IS
Vraag een betrouwbaar persoon (vrienden, familie, buurman, etc.) om regelmatig langs te komen. Laat deze persoon de post achter de voordeur weghalen. Zorg dat de stapel kranten en post niet zichtbaar is. Laat eventueel wat speelgoed op de vloer liggen of een leeg kopje met een krant er naast op tafel.

6. ZWIJG OP DE SOCIALE MEDIA
Een status update van je mooie uitzicht maakt direct duidelijk dat je op vakantie bent. Plaats deze updates pas na terugkomst en vertel dan pas dat je uitzicht prachtig was! Denk hierbij ook aan het bericht dat u achterlaat op uw voicemail of antwoordapparaat.

7. CARAVAN
Een caravan op de oprit verraadt dat bewoners binnenkort op vakantie gaan. Beperk de duur van het pakken van de caravan, doe dit kort voor vertrek.

8. OVERWEEG DE AANSCHAF VAN EEN ALARMSYSTEEM
De aanschaf van een professioneel alarmsysteem kost veel geld. Sinds kort biedt SecMan in samenwerking met AlarmSecur particulieren en kleine ondernemers de mogelijkheid om een compleet alarmsysteem te huren en aan te sluiten op de meldkamer van SecMan.

Met het alles-in-1 alarmsysteem van AlarmSecur kunt u uw woning of bedrijfsruimte snel en goed beveiligen tegen inbraak en brand. Bij een alarmmelding kunt u via de app direct meekijken en indien nodig actie nemen, zoals buren, politie of brandweer informeren. In combinatie met een meldkamer abonnement hoeft u echter zelf niets te doen. Bij een calamiteit kijken de meldkamer en politie live mee en ondernemen direct actie. Uiteraard wordt u door de meldkamer geïnformeerd over de constatering en de genomen maatregelen.

Voor u als lezer van Ditjes en Datjes heeft AlarmSecur een speciale aanbieding.

Beveiliger

SecMan; voor uw veiligheid!

U en uw veiligheid staan bij SecMan centraal. Ons beveiligingsbedrijf biedt een totaal pakket aan veiligheidsmaatregelen, maar is ook gericht op maatwerk zodat u de veiligheid krijgt die u nodig heeft. Dit alles wordt aangeboden tegen concurrerende tarieven. SecMan is gericht op zowel preventie als op correctief handelen in acute situaties. Hiertoe behoren ook recherche werkzaamheden door de eigen particulier onderzoekers.
Tevens kan een uitgebreide risicoanalyse gemaakt worden, aangevuld met advies voor organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Het opstellen van ontruimingsplannen en het houden van ontruimings-oefeningen behoren eveneens tot het aanbod van SecMan. 24/7 staan de medewerk(st)ers garant voor uw de veiligheid van vele bedrijven.

Meldkamer

De eigen gecertificeerde meldkamer (PAC 134) is het kloppend hart van SecMan. Door de mogelijkheid van het bekijken van zowel live als van opgenomen camera-beelden is SecMan onderscheidend ten opzichte van overige Particuliere Alarm Centrales. De mogelijkheden van realtime beeldregistratie, beeldinterpretatie en de nauwe samenwerking tussen de beveiligers en de politie vormen samen een unieke mix. Hiermee is SecMan in staat om criminaliteit tot een minimum te beperken. Precies op die momenten dat het nodig is. Zodra er bij een aangesloten bedrijf een incident plaats vindt, wordt de betreffende bewakingscamera in de meldkamer geactiveerd en zijn de beelden live te zien. Een medewerk(st)er van SecMan beoordeelt de beelden en kan deze doorschakelen naar de politiemeldkamer (Live view). De politie ontvangt vanaf dat moment dezelfde live beelden en kan direct tot gerichte actie overgaan. Het resultaat is een grotere pakkans en uiteindelijk een verhoogde veiligheid.

Kijk voor meer informatie over SecMan op www.secman.nl.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen