Seksfilmpje FC Volendam achtervolgt Jan Smit

Seksfilmpje blijft Jan Smit achtervolgen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De voetbalprofs van FC Volendam vierden afgelopen voorjaar groot feest omdat ze na dertien jaar afwezigheid weer terugkeerden naar het hoogste niveau: de Nederlandse Eredivisie. Maar een filmpje waarin één van de spelers seksuele handelingen verricht, wordt verspreidt door heel Volendam. Jan Smit, de nieuwe voorzitter van de club, zit ongetwijfeld behoorlijk in de maag met de kwestie.

Een paar voetballers hebben het iets te bont gemaakt tijdens het feest. Al snel hoorden Volendammers in de wandelgangen dat niet iedereen zich netjes zou hebben gedragen: zo zouden enkele spelers vrouwen hebben verleid tot seksuele handelingen.

‘Het was op een toilet’

En tegen de wil van de vrouwen in, zouden er beelden van de handelingen zijn gemaakt, meldt weekblad Story. Heel Volendam zou de beelden inmiddels al hebben gezien.

,,Ik heb één filmpje gezien”, vertelt Volendammer Kees Kwakman, één van de voetbalanalisten van ESPN, in Story. ,,Dat ging om een speler die oraal werd bevredigd en dat heeft hij gefilmd. Het was op een toilet, meende ik te zien.”

Volgens Kees is het verhaal zelf niet zo spannend, maar was het niet slim om de handelingen te filmen. ,,Volgens mij ging het die avond inderdaad om meerdere jongens die een feestje vierden met vrouwen. Op zich niet zo spannend, vind ik, maar niet zo handig om dat te gaan filmen natuurlijk.”

Kopzorgen voor Jan

De club zit in de maag met de kwestie, meldt het weekblad. Vooral voor Jan Smit, de nieuwe voorzitter van de club die deze week officieel begint, bezorgt het ongetwijfeld de nodige kopzorgen. Als de kwestie een staartje krijgt, is hij degene die de club moet vertegenwoordigen. Een lastige periode om te beginnen.

,,Ik spreek Jan weleens, maar hij heeft het de laatste week wel erg druk”, meent Kees. ,,Ik hoop dat hij af en toe zijn rust pakt. Hij legt zichzelf heel wat op, maar over het algemeen wordt wat hij doet een succes, dus ik heb er vertrouwen in.”

Tags

FC VOLENDAMJAN SMITSEKSVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck