Selma Omari onder vuur na ‘slaan’ kind

Selma Omari mishandelt kind
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Selma Omari heeft een bizar filmpje op Instagram gedeeld waarin te zien is dat ze Alaïa, de dochter van haar goede vriendin Fadim Kurt, op schoot heeft. Wanneer het kleine meisje Selma in haar gezicht slaat, slaat Selma terug. ,,Sla jij mij, dan sla ik jou”, zegt ze nog streng tegen het meisje. Volgers weten niet wat ze zien. ,,Ga je echt zo lelijk tegen een kind doen?”

Selma Omari ging gisteren samen met haar goede vriendin Fadim en haar dochtertje Alaïa uiteten. Maar tijdens het etentje gebeuren een aantal bizarre dingen. Zo dipt Selma de speen in de wasabi om het meisje ‘af te leren’ de speen in haar mond te doen. En of dat nog niet genoeg was, zorgen de beelden die ze daarna deelt voor nog meer gefronste wenkbrauwen bij volgers.

‘Sla jij mij, dan sla ik jou’

Selma neemt Alaïa op schoot, maar het kleine meisje slaat vanuit het niets in haar gezicht. Selma twijfelt geen moment en ‘slaat’ het meisje terug. ,,Sla jij mij, dan sla ik jou. Ik werk zo”, zegt Selma tegen Alaïa.

Hoewel het maar een ‘zacht tikje’ was, wordt Selma overspoeld met negatieve berichten. ,,Ga je echt zo lelijk tegen een kind doen?”, schrijft een volger in een bericht. Zelf begrijpt Selma niets van de kritiek op het filmpje.

‘Ik zou haar nooit hard slaan’

,,Sommige van jullie trippen echt om alles”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,1 ik zou Alaïa never hard slaan, ik zie dat praktisch als mijn eigen kind. 2 zij slaat en krabt mij dus ik laat haar zachtjes weten dat ze dat niet mag doen.”

Ook benadrukt Selma dat Alaïa het helemaal niet erg vond en dat haar moeder Fadim er gewoon bij was. ,,Ze ging gewoon giechelend door en als jullie niet zo negatief gelijk springen op elke scheet was jullie leven een stuk rooskleuriger. Stelletje azijnpissers.”

Tags

KRITIEKONDER VUURSELMA OMARI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck