Serena Williams maakt rentree tegen Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LARGO – Serena Williams neemt het volgende maand in de eerste ronde van de Fed Cup met het Amerikaans team op tegen Nederland. De Amerikaanse tennisbond maakte bekend dat zowel Serena als haar zus Venus geselecteerd zijn voor de ontmoeting met de Nederlandse tennissters in Asheville op 10 en 11 februari. Het is voor het eerst sinds haar bevalling dat Serena deelneemt aan een officiële wedstrijd. Op 1 september 2017 werden zij en haar echtgenoot Alexis Ohanian Sr. de trotse ouders van hun dochtertje Alexis Olympia.

Op 16 november trouwden Serena en Alexis in New Orleans, in bijzijn van hun familie en vrienden. De kleine Alexis Olympia stal de show, in haar op maat gemaakte jurkje. Het stel steekt hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken, via hun social media accounts laten de Ohanians vaak weten hoe gelukkig ze met elkaar zijn en hoe blij ze zijn met hun baby.

Serena won in 2017 de Australian Open, terwijl ze zwanger was van Alexis Jr., iets wat toen alleen Alexis Sr. en zus Venus wisten. Achteraf gezien noemde de tennisster die prestatie ‘krankzinnig’. “Er gebeurde zoveel in mijn lijf dat ik nog nooit eerder had ervaren en ik was de hele tijd moe. Dus besloot ik zo goed te spelen, dat elke wedstrijd na twee sets was afgelopen. Een derde set kon ik simpelweg niet meer aan,” zei ze in een interview met Vogue.

Na haar bevalling en huwelijk speelde Serena alleen een demonstratiepartij tegen Jelena Ostapenko eind december in Abu Dhabi.

 

BuzzE

 

 

Tags

NEDERLANDSERENA WILLIAMS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck