Sergio Herman had huidkanker: ‘In ver stadium’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bij Sergio Herman is onlangs huidkanker geconstateerd. De ziekte was al in een redelijk ver stadium en de sterrenchef werd direct geopereerd. ,,Het was heftig”, vertelt hij in zijn Belgische reisprogramma Sergio over de grens.

Terwijl Sergio Herman samen met zijn gast Maaike Cafmeyer van een cocktail geniet op een terrasje in Sicilië, vertelt de sterrenchef dat hij niet te lang in de zon mag zitten. ,,Want ik heb huidkanker gehad”, zegt Sergio. ,,Op mijn rug had ik een plek, zo’n jaap, die steeds groter werd.”

‘Het was heftig’

De sterrenchef dacht dat het om een irritatie ging en stelde een bezoek aan de dermatoloog steeds uit. Tot hij op een gegeven moment toch besloot de plek te laten checken. ,,Ik dacht: ‘Ik zal toch maar gaan’. Maar de kanker was al in een redelijk ver stadium.”

Slechts twee dagen later moest Sergio al onder het mes. ,,Dat was heftig en ik ben bang geweest, uiteraard.”

Ellemieke Vermolen

Sergio was jarenlang getrouwd met Ellemieke Vermolen. In 2021 gingen de twee na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar. De breuk was voor Ellemieke heftig, al helemaal toen bleek dat Sergio snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Slechts vier maanden na de scheiding met Ellemieke kwam er naar buiten dat hij samen was met de Vlaamse Chanel Joppart. Inmiddels is die relatie gestrand.

Tags

ELLEMIEKE VERMOLENSERGIO HERMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck