Sergio Herman sneert naar Ellemieke: ‘Veel leuker leven nu’

Sergio Herman
Door: Charlotte Wijnen
07-07-2021

Sinds de scheiding met Ellemieke Vermolen geniet Sergio Herman met volle teugen van het leven. De chef-kok ging samen met zijn nieuwe liefde naar Ibiza. ,,Ik heb een veel leuker leven nu.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tijd van zijn leven

Sergio Herman vermaakt zich sinds de scheiding met Ellemieke prima. De topchef vloog onlangs samen met zijn nieuwe liefde Chanel naar Ibiza, om daar ‘even op adem’ te komen. Pijnlijk voor Ellemieke, die haar wonden thuis likt.

Ondertussen wordt het ene na het andere gezellige kiekje geplaatst op Instagram. Hij beleeft de tijd van zijn leven. ,,Los van het feit dat ik nog altijd een moordende agenda heb, leid ik momenteel een veel aangenamer leven”, aldus Sergio in weekblad Weekend.

Diploma-uitreiking gemist

De topchef nam zichzelf vorig jaar op zijn 50ste verjaardag voor om vanaf dat moment iedere dag iets leuks te doen. ,,Ik wil meer genieten van het leven. Meer reizen. Vaker bij mijn kinderen zijn.” De eerste twee dingen gaan hem aardig goed af, maar een gerucht wijst erop dat hij het laatste niet waarmaakt…

Sergio zou de diploma-uitreiking van zijn zoon Noah hebben gemist omdat hij op die dag met Chanel op Ibiza verbleef. Op Instagram feliciteerde hij Noah wel met het behalen van zijn basisschooldiploma. Verkoos Sergio het Ibiza-reisje met Chanel bóven de uitreiking van zijn zoon?

Meer DenD