Sexy Gaby Blaaser heeft bezoek van mysterieuze man

Door: Tanja Brouwer
07-10-2019

Gaby Blaaser houdt van sexy pakjes, uitdagend op de foto staan en…..mannen. Al eerder gingen er geruchten dat Gaby was gezien met Rodney Sneijder en vervolgens met Wesley Sneijder. Op een foto die de actrice afgelopen weekend postte is niet een van de voetballers te zien, maar een andere gespierde man.

Kritiek

Twee dingen vallen op aan de foto die Gaby afgelopen zondag postte op Instagram: haar billen die een groot deel van de foto in beslag nemen en de blote man die in haar woonkamer ligt. Zien gespierde borst, een deel van zijn buik en zijn benen zijn zichtbaar, maar zijn hoofd is van de foto afgeknipt.

Hoewel er veel, voornamelijk door mannen, positieve reacties bij de foto worden geschreven zijn er ook mensen die vinden dat Gaby dit soort foto’s niet moet plaatsen. Iemand schrijft dat Gaby te ver gaat voor likes te krijgen. Er zijn ook veel mensen die duidelijk zien dat Gaby de foto heeft bewerkt. Haar billen zouden er onnatuurlijk glad uitzien en ook lijkt haar string bewerkt te zijn.

https://www.instagram.com/p/B3RxL0AAL6D/?utm_source=ig_embed

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen