Sexy zomerfoto’s van BN’ers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Laten we de dag nog heter maken met deze foto’s die BN’ers delen op hun social media. Bekende Nederlanders zoals Roxeanne Hazes, Chantal Janzen, Juvat en Olcay Gulsen zijn helemaal voorbereid op de hitte met hun “bikini”-body.

Roxeanne Hazes

De dochter van Dré koelt vandaag af op de boot. Fans zijn in shock over hoe fantastisch haar lijf eruit ziet. Hazes heeft namelijk hard gewerkt aan deze bikini-body.

https://www.instagram.com/p/BzS81SaI5-r/

Fatima de Melo

Oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo heeft een strand-date met Olivier Richters alias The Dutch Giant voor een fotoshoot voor LINDA vakantieboek. Ze noemt hen een komisch duo en geniet tijdens de shoot nog even van een verkoelend softijsje.

https://www.instagram.com/p/BzN4XeQoUKL/

Olcay Gulsen

,,Finally the sun is out” zegt de single modeontwerpster Olcay Gulsen die wel een vakantie kan gebruiken na alle gebeurtenissen van afgelopen tijd.

https://www.instagram.com/p/BzAWgw8o0Ns/

Juvat

Deze foto is geschoten door niemand minder dan: Jim Bakkum! Deze twee mannen zijn zo close dat ze zelf vriendschapskettinkjes dragen.

https://www.instagram.com/p/BzD4XDHni6U/

Nienke Plas

Televizier genomineerde Nienke Plas haalt alles uit de kast om stemmen van haar fans binnen te krijgen. De presentatrice poseert op wel een heel oncomfortabele wijze, maar is wel lekker aan het genieten op Curaçao.

https://www.instagram.com/p/BzQ69pbo_PP/

Chantal Janzen & Geraldine Kemper

Twee voor de prijs van een op de cover van Chantal Janzen’s &C special. Maar gelukkig heeft Chantal de foto ook op Instagram gepost. Geraldine en zij zijn te bewonderen in een Gucci badpak van 490 euro.

https://www.instagram.com/p/BzHvFPFiZ4a/

Romy Monteiro

,,Dat krijg je ervan als je vriendje fotograaf is. Dan heb je alleen nog maar mooie foto’s van jezelf”. Dat is volgens zangeres Romy Monteiro absoluut niet waar. Zo postte ze laatst een aantal “blooper”-foto’s op haar Instagram om dat te bewijzen. Deze foto, uiteraard genomen door vriendje Jasper Suyk, is absoluut geen blooper!

https://www.instagram.com/p/Bykzt7xI1Hq/

Marieke Elsinga

Radio- en televisiepresentatrice Marieke Elsinga laat even weten dat ze wel trek heeft in een ijskoffie met deze hitte en ziet er zomers uit in haar tweedehands badpak.

https://www.instagram.com/p/BzS-Vxmi3AF/

Tags

BIKINIBN'ERSSEXYZOMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck