Shane Kluivert (10) geeft kookboek uit

211

Geef Shane, de zoon van Patrick Kluivert, nog een paar jaar en hij is de nieuwe Jamie Oliver. De 10-jarige voetballer is foodblogger en komt in het voorjaar van 2018 zelfs met zijn eerste kookboek.

Geen kleine hobby

Shane speelt net als zijn vader en halfbroers een aardig potje voetbal, hij speelt sinds kort voor de jeugd van FC Barcelona, maar zijn hart ligt bij koken. En dat is voor de professional echt geen kleine hobby meer. Shane deelt zijn kookvideo’s regelmatig op YouTube waar hij gemiddeld meer dan 100.000 reviews krijgt.

Hartvormige taart

Ook op Instagram heeft hij ruim 176.000 volgers die niet alleen kunnen zien hoe hij traint voor de Spaanse club maar ook de lekkerste dingen maakt. Zo zou hij een hartvormige taart voor zijn halfbroer Justin die bij Ajax speelt.

Makkelijk

In het kookboek deelt de blogger zijn favoriete recepten. Het is volgens Kosmos Uitgevers ,,het leukste boek voor kinderen en ouders. Ze zijn niet alleen makkelijk maar ook nog eens superleuk om te maken.

 

Grandpa's Recipe #cachupa beansoup #caboverde #opa

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on

Hij deelde al veel van zijn recepten op Instagram maar heeft er zoveel dat ze nu in boekvorm uitgebracht zijn. Zijn favoriete eten? Veel zoetigheid, fruit en catchupa: een Kaapverdiaanse soep, de favoriet van zijn opa.

Tonight I made some vegetable lasagne with eggplant and sweet potato . Tommorow ⚽️so ????????

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on

Joking about the cake ????#????

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on

Picknick with my Dad ???????????? ( in the background the Eifeltower ✌????

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on