Sharon de Miranda geeft Floriade een exotisch tintje

Sharon de Miranda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Chef-kok Sharon de Miranda, onze eigen DenD-televisiekokkin en bekend van het populaire tv-programma Binnenste Buiten, gaat een nieuwe uitdaging aan. De sympathieke Almeerse krijgt de leiding over het Food Forum, het paviljoen van de provincie Flevoland op de Floriade 2021.

In het diepste geheim voerde Sharon de afgelopen tijd de onderhandelingen voor haar nieuwe job, waarmee ze op 1 november al begint. De chef is trots op haar nieuwe uitdaging waarvoor ze binnen Flevoland op zoek gaat naar lokale lekkernijen en ingrediënten.

,,Voor Food Forum ga ik het liefst binnen een straal van 30 kilometer op zoek naar mooie en duurzame producten”, vertelt Sharon. ,,De kaart zal aangepast worden op het seizoen.”

Zoals we Sharon kennen, geeft ze graag een exotische twist aan gerechten. Dat gaat ze ook op de Floriade doen. ,,Mijn manier van koken, is eigenlijk altijd een mix van de Hollandse, Caribische, Indische en Surinaamse keuken. Eigenlijk precies zoals ik zelf ben! Ik ga voor gerechten die gezond en lekker van smaak zijn.”

Flevoland-gedeputeerde Jan-Nico Appelman is trots op de versterking van het Food Forum in de persoon van Sharon. ,,Een chef-kok die alle bezoekers zal inspireren met smaakvolle en verrassende menu’s. Het wordt the place to be om het beste van Flevoland te proeven!”

Tags

Kokenkoken met SharonReceptenSharon de Miranda

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie