Sharon schreef haar Kookschrift van het Jaar 2018

Door: DitjesDatjes
12-11-2018

Van de bekende tv-kok Sharon de Miranda, bekend van het populaire televisieprogramma BinnensteBuiten, verscheen het afgelopen voorjaar het kookschrift Iedereen kan Koken waarvan duizenden exemplaren inmiddels zijn verkocht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het kookschrift (98 pagina’s) is bij uitstek het geschikte cadeau voor de feestdagen, want Sharon zorgt ervoor dat u met de kerst niet te lang in de keuken staat.

Het boek van Sharon de Miranda is te koop via Bol.com

Of via deze site: HIER

Hier alvast een voorproefje:

Pasta Pesto van Sharon:

Kook de spaghetti al dente volgens het etiket. Snipper het uitje en fruit deze met een scheutjeolijfolie in een wok. Snijd de champignons in plakjes en bak deze 1 minuut mee op middelhoog vuur. Voeg de zalmsnippers eraan toe en blus het af met een flinke scheut witte wijn.

Laat het ongeveer 2 minuten bakken. Dan voeg je de gekookte spaghetti erbij en 2 grote eetlepels van de heerlijke pesto. Voor het serveren nog wat zwarte peper erover strooien, dat maakt het gerecht helemaal af.

Ingrediënten spaghetti:

400 gr. spaghetti
200 gr. gerookte zalmsnippers

250 gr. champignons
1 ui
Witte wijn (droog)
Olijfolie
Zwarte peper

Ingrediënten voor pesto:

200 gr. Pecorino*

Bosje basilicum
3 dl olijfolie

200 gr. cashewnoten

2 teentjes knoflook

Zout en peper

Bereidingswijze pesto:

Mix met de staafmixer of in een keukenmachine de Pecorino, knoflook, cashewnoten, basilicum en olijfolie helemaal fijn met wat zout naar smaak en je pesto is klaar!

 

 

 

Meer DenD