Sheila niet in tweede seizoen The Real Housewives? ‘Productie wil niet met haar verder’

Sheila uit serie gezet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sheila, één van de vrouwen die afgelopen seizoen te zien was in The Real Housewives of Amsterdam, keert volgens geruchten niet terug in het tweede seizoen. Waarom? ,,De productie wil niet met haar verder”, meldt Juicechannel.

In The Real Housewives of Amsterdam zien we hoe de vrouwen Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky en Djamila Celina van hun luxe leven genieten en onder andere naar feestjes gaan. Het eerste seizoen, dat vol drama en ruzie zat, is inmiddels afgelopen en al snel werd er gesproken over een tweede seizoen.

‘Op zoek naar nieuwe Housewive’

Toch zou niet iedereen terugkeren in het tweede seizoen. ,,Wij hebben vernomen dat één van de Real Housewives niet meer te zien zal zijn in het volgende seizoen. De productie wil namelijk niet met haar door!”, meldt Juicechannel op Instagram. Volgens het kanaal gaat het om Sheila. ,,Alle dames hebben aangegeven dat ze niet verder willen als Sheila onderdeel blijft van de serie. Ook de productie wilde eigenlijk niet meer verder met haar dus hebben ze besloten om afscheid te nemen. Op dit moment zijn ze dus op zoek naar een nieuwe Housewive.”

‘Uit de hand gelopen’

Waarom Sheila niet meer welkom is in de serie is niet duidelijk, maar wel gingen er al eerder geruchten rond over de band tussen haar en de andere vrouwen. ,,Het is helemaal uit de hand gelopen rondom Sheila. Ze heeft het namelijk erg bont gemaakt doordat ze teveel over alle andere dames heeft geroddeld. Iedereen is helemaal klaar met haar”, meldde Juicechannel al eerder.

Tags

JUICETHE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck