Shelly Sterk vraagt opvoedadvies op Instagram

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Rebecca Looijen

Shelly Sterk heeft haar Instagramvolgers om baby-advies gevraagd. In augustus beviel ze van haar eerste zoontje Jake. Maar vijf maanden later merkt ze nu dat hij haar begint te kopiëren. Ze dacht dat het grappig zou zijn om hem z’n tong uit te leren steken. Maar nu blijft de kleine Jake dat dus doen.

https://www.instagram.com/p/B8W6RbKjjcM/

De voormalig Shownieuws-presentatrice zoekt daarom hulp onder haar volgers. ,,Aan alle moedertjes en opvoeddeskundigen, hoe kom ik hier van af?’’ schrijft ze in haar Instagram Stories.

Anonieme haatberichten

Opvallend, omdat Shelly in december juist nog fel reageerde op ongevraagd advies over haar kindje. Ze vertelde toen aan Grazia dat ze bijvoorbeeld reacties kreeg als ,,Is dat een tumor?’’ Ze werd gek van alle anonieme haatberichten over haar baby en deed een oproep om dat niet meer te doen.

Nu krijgt ze gelukkig veel positieve reacties. Veel mensen grappen in de comments dat ze hier nooit meer van af gaat komen. Sommigen hebben met hun kind hetzelfde meegemaakt. ,,Herkenbaar!’’ schrijft een moeder. ,,Bij mijn dochtertje was dit een fase.’’

Kim Kötter geeft advies

Gelukkig krijgt mama Sterk ook nog wat concrete tips. Ze zou hem vooral ook andere dingen moeten leren, zodat ‘ie dit vergeet. Collega-presentatrice Kim Kötter probeert Shelly ook nog een tip te geven: ,,Ik denk dat er een tandje aan komt!’’ schrijft zij.

Overigens wist Shelly na de bevalling van haar zoontje niet of ze ooit nog een tweede kindje zou willen, vertelde ze afgelopen maand aan RTL Boulevard. Haar bevalling viel namelijk behoorlijk tegen. Maar dat gevoel veranderde al snel. ,,Ooit is een broertje of zusje denk ik wel heel leuk, als dat zou lukken natuurlijk. Maar de komende jaren nog even niet.’’

Tags

ADVIESBABYINSTAGRAMKIM KÖTTERSHELLY STERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck