Shima Kaes: ‘Johnny de Mol heeft mij drie keer zwaar mishandeld’

Shima Kaes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor het eerst komt Shima Kaes aan het woord over de zaak. Haar ex-verloofde Johnny de Mol zou haar drie keer zwaar mishandeld hebben. Familie De Mol bood haar zwijggeld in ruil dat ze haar mond hield.

Poging tot doodslag

Dat beweert Shima vandaag via een video-verbinding in de rechtbank in Den Haag. Shima spande een kort geding aan tegen de Staat, omdat zij vindt dat zij geen onafhankelijke beoordeling krijgt van de aangifte die zij vorig jaar deed. In de aangifte klaagt Shima Johnny aan voor poging tot doodslag en zware mishandeling in 2015.

Er zouden volgens Shima meerdere geweldsincidenten hebben plaatsgevonden tussen haar en Johnny in Amsterdam, Mexico en op Ibiza, meldt De Telegraaf. ,,Ik ben in 2014 gaan samenwonen met Johnny de Mol. In 2015 werd onze verloving verbroken nadat hij mij voor de derde keer zwaar had mishandeld”, aldus Shima.

Zwijggeld

Ze beweert dat er foto’s zijn van de verwondingen, diverse getuigen zijn en app gesprekken waarin Johnny zelf het een en ander heeft erkend. Na de derde mishandeling zou ze van de vrouw van John de Mol zwijggeld aangeboden hebben gekregen. Shima stelt dat ze dit aanbod heeft afgewezen en het geld niet heeft aangenomen.

Angst voor familie De Mol

Dat Shima pas jaren later aangifte deed, komt omdat ze angst had voor wraak van de familie De Mol. ,,Ik weet dat de familie alles uit de kast haalt door bijvoorbeeld karaktermoord te plegen”, aldus Shima.

Al eerder ontkende Johnny de mishandelingen. ,,Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging doodslag is absurd, vooral na zes jaar”, zei zijn advocaat eerder in De Telegraaf. Op vrijdag 30 juli volgt de uitspraak.

Tags

JOHNNY DE MOLMISHANDELINGSHIMA KAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck