Shirma Rouse pakt fatshamer hard aan: ‘Ga terug naar school’

Shirma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

,,Ze is zo dik dat als ze twee levende kippen inslikt, deze hoenders mekaar in haar maag nooit meer terugvinden. Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de Noordzee ongeveer drie landen onder water zet.”. Deze beledigingen schreef Herman Brusselmans over Shirma Rouse in zijn column. Shirma pikt het niet en haalt uit: ,,Ik ga gewoon in mijn badpak naar het strand”.

Satire of pesten?

Herman staat bekend om zijn satirische schrijfstijl, echter vindt Shirley dat hij dit niet verdiend “Het is niet satire. Als dit is wat jij een kunstvorm noemt, dan moet je weer naar school”, haalt Shirma uit aan tafel bij Jinek, “Het was niet accuraat en sprak niet tot mij, maar mijn inbox liep over van mannen en vrouwen die zich aangesproken voelden.”  Ook over de Nieuwe Revu heeft ze geen goed woord over: ,,Ik ken ‘Nieuwe Revu’ niet, nu is duidelijk waarom niet”.

‘Dan word je nooit gelukkig’

Shirma is na hard werken en diëten al 50 kilo afgevallen en de beledigingen van Herman lijken haar niet echt te raken: “Ik heb nooit uitgedragen dat ik ongelukkig ben, dus dan gaan mensen je ook niet als ongelukkig zien. (..) Als geluk wordt bepaald door wat je in de spiegel ziet, dan word je nooit gelukkig’.

Tags

FATSHAMINGHERMAN BRUSSELMANSNIEUWE REVUSHIRMA ROUSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck