Shocking: Humberto Tan blijkt huisjesmelker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Humberto Tan wordt flink door het slijk gehaald door de Story. Volgens het tijdschrift blijkt Humberto huisjesmelker te zijn en profiteert hij van de woningnood in Amsterdam.

Ondanks de tv-carrière van Humberto niet altijd van een leien dakje ging, hoeft hij zich volgens Story geen zorgen te maken over de financiën. Hij bezit namelijk met zijn ex-vrouw Ineke Geenen de voormalige gezinsvilla, maar daarnaast hebben ze ook meerdere ‘pandjes’ in Amsterdam.

Cashen

Humberto zal er volgens Story flink op los cashen. Hij zou een appartement van 61 vierkante meter bezitten die sinds februari voor €2.100 per maand verhuurd wordt. „Blij met dit maandelijkse extraatje zal Humberto zeker zijn, met het uitlekken van zijn verhuuractiviteiten wellicht iets minder”, aldus de Story.

Niet fraai

Het misstaat de presentator dat hij naar verluidt gebruikmaakt van het extreme woningtekort in Amsterdam om er zelf een financieel beter van te worden. „Niet fraai.” De Story is niet mild en noemt het zelfs hypocriet, omdat er juist aan de talkshowtafels alarm wordt geslagen over het enorme woningtekort.

Tags

HUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck