Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Déze ‘leugens’ ergeren Katja Schuurman!

Katja ergert zich dood aan juice
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Katja Schuurman is boos. Al jarenlang roept ze dat ze door leugens wordt achtervolgd en deze week kwam daar de ‘afkickleugen’ bij. Katja ontkent, maar wie gelooft haar nog?

,,Seks in de sauna? Daar is niks van waar”, merkte Katja ooit verontwaardigd op. ,,Alsof ik een soort ‘sexual predator’ ben. Ik heb geen seksverslaving en ben geen nymfomaan.” Katja was boos over het beeld dat van haar werd geschetst, maar was in haar woede kennelijk vergeten dat ze dat imago zelf heeft gecreëerd. Op de Belgische televisie vertelde ze zonder gêne over haar seksavontuur met zeven personen in een jacuzzi met toenmalig echtgenoot Freek.

Géén huwelijk

Katja was ook boos over de berichten dat haar huwelijk met Freek niet ‘echt’ zou zijn. ,,We zijn écht getrouwd, maar niet voor de Kerk en niet voor de staat, dat klopt. Maar maakt dat het minder echt?” Het antwoord is ‘ja’. Je kunt van elkaar houden en een fantastische relatie hebben, maar dat betekent niet dat je getrouwd bent. Katja denkt daar anders over: ,,Ik geloof niet in God en ik sta niet achter al onze regels en wetten. Ik sta achter mijn vrienden en alles en iedereen die ik lief heb. Tegenover hen geef ik mezelf aan Freek.” Het zal allemaal wel, maar dat is géén huwelijk.

,,Bizarre leugens”

Katja had destijds contact met één van de vrouwen die aangifte had gedaan tegen haar ex Thijs Römer. Ze wees deze Nena op de vervelende gevolgen voor haar dochter Sammie. Nadat Nena in Story hierover vertelde, was Katja woedend: ,,Wauw, Nena. Wat teleurstellend dat je via Story bizarre leugens de wereld in helpt.” Maar hoezo leugens? Katja bekende: ,,De gequote teksten kloppen.” En in coronatijd was Katja boos omdat Shownieuws meldde dat een Instagrampost bezijden de waarheid was. Katja verbleef op Bonaire, maar deed voorkomen alsof ze thuis in Nederland voor de open haard zat.

,,Mijn juice”

Katja deed ooit een dringend beroep om te stoppen met ‘de leugens’: ,,Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld.” Ook nu is ze weer boos. Yvonne Coldeweijer beweert deze week dat Katja in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zou hebben gezeten. Ondanks Katja’s stellige ontkenning, schrijft Yvonne: ,,Ik blijf bij mijn juice!”.

Gelet op Katja’s eerdere gejokkebrok zou Yvonne ook zomaar eens gelijk kunnen hebben.

Tags

FREEK VAN NOORTWIJKKATJA SCHUURMANMATTHIEU SLEETHIJS RÖMERYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck