Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Dít is onmogelijk voor Noa Vahle!

Matthieu vindt iets van Noa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, reageerde desgevraagd op de kwestie ‘Jeroen Rietbergen’. Haar antwoord leidt nog steeds tot veel kritiek, en dat is niet eerlijk…

De showbizz is hard, dat ondervindt ook Noa Vahle. De 24-jarige dochter van Linda de Mol werd aanvankelijk bejubeld en won zelfs de Televizier-Ring Talent. Als ’dochter van’ grapte Noa destijds zelf over ‘de kruiwagen’ die tot haar succes heeft geleid. Met zo’n bekende moeder, en John de Mol als invloedrijke oom, stonden de deuren naar tv-succes ook wagenwijd open. Maar deel uitmaken van een bekende familie heeft soms ook een keerzijde…

Opgelucht

Juist vanwege haar familie krijgt Noa nu veel kritiek te verwerken. Aanleiding is haar reactie in De Oranjezomer op het besluit van het OM om haar stiefvader niet te vervolgen voor verkrachting. Noa liet weten dat ze daar ‘opgelucht’ over is. Tja, wat had ze anders kunnen zeggen? Jeroen Rietbergen is nog altijd de partner van haar moeder, want ondanks zijn affaires besloot Linda haar relatie met de onverbeterlijke rokkenjager een nieuwe kans te geven.

Onmogelijk

Showbizzkenner Rob Goossens, AD-columnist Angela de Jong en diverse andere mediadeskundigen vonden dat Noa met haar reactie te weinig empathie toonde met het vermeende slachtoffer. Maar Noa zit in een onmogelijke positie. Rietbergen maakt nog altijd deel uit van de familie en elk ‘verkeerd woord’ zou de warme familiebanden flink kunnen doen bekoelen. Noa kan de partner van haar moeder natuurlijk onmogelijk afvallen in de media.

Valse media

Je kunt je zelfs afvragen waarom Noa hier überhaupt iets over zou moeten zeggen. Als er één iemand is van wie je een reactie zou verwachten, dan is dat hooguit Linda zelf. Maar Linda wil niets meer over deze kwestie kwijt; ze lijkt bozer op de ‘valse media’ dan op haar overspelige partner. Vermoedelijk heeft Noa met haar reactie ook niet het achterste van haar tong laten zien. En dat heeft niets te maken met een gebrek aan empathie met het vermeende slachtoffer!

Tags

ANGELA DE JONGJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMATTHIEU SLEENOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck