Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Dít pikt de vrouw van Ali B niet!”

Matthieu weet iets over Breghje Kommers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Ze zweeg toen het gerucht ging dat haar echtgenoot aan de lopende band vreemd ging. Ze zweeg opnieuw toen een jonge vrouw Ali B beschuldigde van verkrachting. Maar dít keer besluit Breghje Kommers NIET TE ZWIJGEN..!

De reputatie van Ali B had al eerder deuken opgelopen. Maar de beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag – die leidden tot twee aangiften – waren de druppel. The Voice werd gestopt en de muziek van de Almeerse rapper wordt voorlopig niet op de radio gedraaid. Maar niet alleen de muziek verstomde, óók Ali en echtgenote Breghje deden – en dóen – er het zwijgen toe. 

Een leugen
Breghje reageerde alleen heel kort op de geruchten dat zij en Ali uit elkaar zouden zijn. ,,Ik wil alleen bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken.” Volgens showbizzkenner Rob Goossens was dat een leugen: ,,Ze doen alsof ze nog samen zijn. Maar ik kan me niet voorstellen dat zijn vrouw (Breghje) nog op een relatie met deze man zit te wachten.”

Na de uitzending van MeToo-uitzending van BOOS waarin de beschuldigingen werden geuit, zei Ali zich te willen focussen op zijn gezin. Hij en de van oorsprong Brabantse Berghje hebben drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Maar Beghje is niet alleen huismoeder. Ze is ook een gewiekst zakenvrouw. Haar vermogen wordt geschat op €1,5 tot €2 miljoen. Ze is dus in het geheel niet van Ali afhankelijk.

Familievakantie
Dat Breghje, Ali én de kinderen deze week werden gesignaleerd in Dubai lijkt de geruchten over ‘gescheiden levens’ tegen te spreken. Het was (opnieuw) Yvonne Coldeweijer die foto’s van de gezinsvakantie naar buiten bracht. ,,Zijn vrouw en kinderen zijn er ook bij. One big happy family!”, aldus Coldeweijer. Maar Breghje was bepaald niet ‘happy’ met deze actie van Yvonne Coldeweijer.

Breghje is woedend dat er foto’s van de familievakantie in omloop zijn. Ze liet weten: ,,Ik doe geen uitspraken over ons privéleven. Maar het raakt me ontzettend dat ik al dertien jaar heel bewust mijn kinderen bescherm en dat een juicezender besluit dat niet te doen.”

Uitgespookt
Breghje heeft natuurlijk volkomen gelijk. Ongeacht waar Ali van wordt beschuldigd of wat hij heeft uitgespookt, zijn kinderen hebben daar helemaal niets mee te maken. Maar ik ben heel benieuwd hoe ú daarover denkt, dus doe mee aan de poll onder het artikel.

 Klik HIER voor de vorige column van Matthieu Slee

[poll id=”59″]

Tags

#METOOALI BBREGHJEROB GOOSSENSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck