Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Eenzame kerst voor Thijs Römer?

Matthieu wenst Thijs een misselijke kerst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren, de straf die ik verdiend heb zit ik uit.’ André Hazes zong het, maar deze kerst is het voor Thijs Römer bittere realiteit. Hij is zijn echtgenote en reputatie kwijt en moet vrezen voor zijn carrière.

,,Ik ben gekwetst, boos, teleurgesteld en verdrietig.” Igone Römer-de Jongh, zoals ze na haar huwelijk met Thijs heette, schrapte Römer uit haar achternaam en leven. Begrijpelijk. Thijs werd veroordeeld voor grensoverschrijdend online-gedrag met minderjarigen én hij had een affaire met de vrouw van zijn beste vriend. Deze Sander zal gehuild hebben bij een andere Hazes-song: ‘Hoe vaak lag jij daar in mijn bed, zag jij nooit van je vriend, aan de muur zijn trouwportret?’

Minnares Noor
Thijs bedroog zijn vrouw en goede vriend, maar komt straks mogelijk zelf bedrogen uit. Want het is zeer de vraag of minnares Noor straks bij het hoger beroep aan zijn zijde staat. Volgens de laatste geruchten woont Noor, na een kort verblijf bij haar moeder, inmiddels weer bij thuis bij Sander. Die laatste wil zijn gezin graag bij elkaar houden. Als de geruchten juist zijn, zou deze kerst in Huize Kleinenberg weleens in het teken kunnen staan van vergeving en verzoening.

Leeg huis, koud bed
Thijs wacht met kerst mogelijk een leeg huis en koud bed. Maar moederziel alleen hoeft hij niet te zijn. Ondanks alles weigert zijn familie hem te laten vallen. Zus Nienke vertelde daarover: ,,Familie is familie. Uiteindelijk steun je elkaar. Door dit soort ingewikkelde situaties merk je hoe sterk je bent met elkaar; hoe stevig je basis is als gezin.” Ook Igone kan deze kerst ongetwijfeld rekenen op de steun van familie en vrienden, maar haar toekomstdroom ligt aan diggelen.

Emigratiedroom
Het is nog maar drie jaar geleden dat Igone mijmerde over een leven in Italië. ,,Ik ben verliefd op dat land. We hoeven geen kasteel, gewoon een fijn huis. Het lijkt me heerlijk om het geld dat we de komende jaren verdienen te investeren in een huis.” Door Thijs ging die droom in rook op. Igone werkt nu hard aan een nieuwe toekomst in Nederland, maar voor Thijs is het misschien beter om zijn oude emigratiedroom nieuw leven in te blazen. Ergens heel ver weg.

DenD wil uw mening weten

Verdient Thijs Römer een eenzame kerst?

Tags

IGONE DE JONGHMATTHIEU SLEESANDER KLEINENBERGTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck