Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Eloise, what the f*ck?!

Matthieu vindt iets van Eloise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Toegegeven, ze klonk weinig koninklijk, maar wél oprecht verontwaardigd. Gravin Eloise reageerde op racistische uitlatingen van een terrasbezoeker. Achteraf bezien had ze zichzelf geen mooier verjaardagscadeau kunnen geven.

,,What the f*ck ben jij f*cking racistisch!” Het zijn misschien niet de woorden die je zou verwachten uit de mond van de kleindochter van prinses Beatrix, maar ze dienden een goed doel. Gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn, zat op een Amsterdams terras toen ze werd geconfronteerd met zeer racistische uitlatingen.

Woedend
Het werd Eloise al snel te veel. Moedig stapte ze op de ‘racist’ af: ,,Holy shit, ik ga er nú wat van zeggen!” Eloise wist niet dat ze getuige was van een in scène gezette discussie, bedoeld voor YouTube-programma In Your Face van PowNed. Een opname met een verborgen camera toont een woedende Eloise die tegen de ‘racist’ uitvalt.

Juiste plaats
De doortastendheid van Eloise is te prijzen. Ze toont aan dat ze het hart op de juiste plaats heeft en niet op haar mondje is gevallen als het om de goede zaak gaat. Dat de ‘gravinfluencer’ inmiddels bijna vierhonderdduizend volgers heeft, komt volgens mij ook allang niet meer alleen door haar afkomst. Haar volgers vinden haar interessant om wie ze is.

Perfecte Plaatje
Dat Eloise de confrontatie aanging met iemand die racistische opmerkingen maakt, is achteraf gezien het mooiste cadeau dat ze zichzelf voor haar 21ste verjaardag (afgelopen donderdag, 8 juni) kon geven. Ze heeft aan Nederland laten zien dat ze veel méér is dan ‘Het Perfecte Plaatje’. Prinses Beatrix mag trots zijn op haar stoere kleindochter.

Tags

ELOISEMATTHIEU SLEEPRINS CONSTANTIJNPRINSES BEATRIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck