Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ‘Hier krijgt Sander Schimmelpenninck lik op stuk’

Kaboutertje krijg lik op stuk!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Sander Schimmelpenninck neemt iedereen de maat. Ook Yvonne Coldeweijer moest het ontgelden. Zij sloeg keihard terug en Sander toont zich een slecht verliezer. Wordt het tijd dat hij zijn eigen advies ter harte neemt?

In zijn column in de Volkskrant moest Yvonne Coldeweijer het ontgelden. Sander noemt haar in zijn bijdrage een ‘rioolbewoner’ en een ‘talentloze charlatan met een verdienmodelletje’. ,,Alsof andermans huwelijksperikelen wérkelijk een misstand zijn die aan het licht gebracht moet worden”, zo opende Sander de aanval op de succesvolle gossip-queen.

Babydochter
Prompt onthulde Yvonne vermeende avontuurtjes van de bijna veertigjarige columnist met ‘studentenmeisjes’. Voor wie niet op de hoogte is: Sander heeft al jarenlang een vriendin, de 33-jarige Lotta Klemming, met wie hij babydochter Lotta heeft. Zij woont in Zweden en dát zou hem in de gelegenheid stellen om zich in Nederland als vrijgezel te gedragen.

Snotneus
Dat Sander graag anderen de maat neemt, is bekend. En daarmee maakt hij geen vrienden. Zo merkte Johan Derksen deze week op: ,,Hij heeft een bepaalde mening en iedereen met een andere mening wordt weggezet als rechts en vooral dom. Die snotneus heeft van huis een paar centjes meegekregen. Dan is het makkelijk om de linkse jongen uit te hangen.”

Laagste en goorste
Ook Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat zijn geen fan van Sander. Hun beweringen over het vermeende oorlogs- en slavernijverleden van de familie Schimmelpenninck maakten de columnist eerder woedend. Sander bestempelt het duo als een ‘stelletje zwakzinnigen’ en ‘het laagste en goorste dat het internet te bieden heeft’.

Lachwekkend
Dennis en Jan Roos grepen de ‘overspel-onthullingen’ daarom gretig aan om de Zweedse Lotte te confronteren met de geruchten. Tot woede van Sander. ,,Daar is een grens, dat snap je zelf toch ook wel? Jij hebt niets, maar dan ook helemaal niets, met mijn leven te maken.” Ik vind die reactie eerlijk gezegd nogal overdreven, want wie kaatst kan de bal verwachten.

Het venijn
Zijn column over Yvonne Coldeweijer beëindigt Sander met de zin: ‘Medelijden (met BN’ers) hoeft men niet te hebben, maar iets meer mededogen mag best’. Wijze woorden, maar misschien moet Sander zich dat bedenken als hij de volgende keer zijn eigen pen weer in het azijn doopt.

Tags

JOHAN DERKSENMATTHIEU SLEESANDER SCHIMMELPENNINCKYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck