Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Híerom slaat Ruud (de) WILD om zich heen!

Matthieu vindt iets van Ruud en Olcay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Niemand keek, maar iedereen had een mening! Ruud & Olcay in voor- en tegenspoed was een kijkcijferfiasco, maar hield de gemoederen desondanks wekenlang bezig. Er werd flink met modder gegooid en volgens Olcay is Ruud beschadigd. Wat is de waarheid?

Een schamele 264.000 kijkers keken naar de laatste aflevering van Ruud & Olcay in voor- en tegenspoed. De reallifesoap was verre van spannend, maar leidde wel tot veel gedoe. Want Ruud de Wild en Olcay Gulsen werden woedend op BN’ers die zich laatdunkend of lacherig uitlieten over hun tv-avontuur. Met de desinteresse van jan-met-de-pet lijken ze te kunnen leven, maar de kritiek van collega-BN’ers heeft het stel als een dolkstoot in de rug ervaren.

Onbetrouwbaar
Olcay: ,,Ik had wel verwacht dat het heftig zou zijn, maar ik had niet verwacht dat er tafels en talkshows gevuld zouden zijn met mensen die er iets van gingen vinden.” Al eerder was duidelijk dat ze het helemaal hebben gehad met kritische BN’ers als Gerard Joling (‘een onbetrouwbare klootzak’), Youp van ’t Hek (‘Lul niet zo stom’), Wilfred Genee, omroepbaas Jan Slager (‘een fossiel’) en Rob Goossens. (Goossens werd per abuis door Ruud gehekeld.)

Opmerkelijk mild
Ook de redacties van Jinek, Khalid & Sophie, Op1 en Beau kregen een veeg uit de pan omdat die hun gasten (volgens Olcay) altijd aanmoedigen ‘heftige uitspraken’ te doen. Zo noemde Joling Ruud & Olcay bij Jinek de slechtste realityserie die hij ooit had gezien en ‘onfris om naar te kijken’. Johan Derksen was in Vandaag Inside overigens nog opmerkelijk mild. ,,Het is amateurtoneel! Wat een slechte acteurs zijn dat”, constateerde de Snor in Vandaag Inside.

Geschifte man
In het verleden was Ruud minder genuanceerd toen diezelfde Johan Derksen in opspraak was gekomen vanwege zijn onsmakelijke kaarsanekdote. ,,We weten toch allemaal dat we met een geschifte man te maken hebben. (…) Een rolmodel voor tokkies”, bralde Ruud door de ether. Tja, wie kaatst kan de bal verwachten… Olcay concludeert nu dat Ruud heeft geleden onder alle kritiek: ,,Het heeft je beschadigd.” Maar die slachtofferrol past Ruud totaal niet.

Tags

DERKSENJAN SLAGTERMATTHIEU SLEEOLCAY GULSENRUUD & OLCAYRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck