Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Jenny de Munk is zó verdomd alleen!

Door: Matthieu Slee
21-10-2022

In Huize De Munk moet de sfeer om te snijden zijn. Een vrouw beschuldigt Danny van verkrachting. Hij ontkent, maar geeft toe affaires te hebben gehad. Intussen wordt echtgenote Jenny op straat met de nek aangekeken.

Danny de Munk gaat de confrontatie aan met een oud-Ciske-de-Rat-collega die hem beschuldigt van verkrachting. Danny ontkent. Hij spreekt van een ‘ultiem duivelsplan dat vijftien jaar geleden is gesmeed’.

Kapotgemaakt
,,Mijn vrouw en kinderen krijgen afschuwelijke verwensingen naar hun hoofd. Ik kies voor de vlucht naar voren en ga niet toezien hoe mijn gezin en carrière kapot worden gemaakt.’’ Of Danny zich heeft vergrepen aan zijn collega zal de rechtszaak uitwijzen. In elk geval staat van één persoon vast dat zij óók slachtoffer is van deze affaire: echtgenote Jenny de Munk.

Nachtmerrie

Danny heeft toegegeven dat hij de afgelopen jaren is vreemdgegaan. Wel benadrukt hij dat dit altijd gebeurde zonder dwang en met wederzijdse instemming. Maar toestemming had hij waarschijnlijk niet van Jenny. Veel erger is het voor Jenny dat haar man wordt beschuldigd van verkrachting. Jenny’s huwelijkssprookje moet van de één op de andere dag zijn veranderd in een nachtmerrie. 

Herentoilet
Gelooft Jenny haar Danny, die de beschuldiging met klem ontkent? Zelf laat musicalster weten dat ‘elk verhaal twee kanten heeft’. Hij had op het herentoilet innig gezoend met de vrouw in kwestie. Later zou een vervolgafspraak in een vakantiehuisje abrupt zijn onderbroken. ,,We hebben nooit seks gehad.” Danny zegt tegen de rechter te willen vechten als een leeuw, maar is inmiddels aangeschoten wild. 

Buitenwereld
Zal hun huwelijk dit overleven? Ruim dertig jaar waren Danny en Jenny een ijzersterke twee-eenheid. Maar zijn overspelbiecht en de ernstige beschuldiging van verkrachting heeft mogelijk alles veranderd. De sfeer moet thuis om te snijden zijn. En dan is er ook nog de boze buitenwereld… Arme Jenny, ze moet zich vandaag de dag verdomd alleen voelen.

Meer DenD