Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Linda’s liefdesleugen!

Linda's heeft niets met kritiek van vrouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Linda de Mol liet destijds weten woedend te zijn op Jeroen. Woedend omdat haar partner jonge vrouwen had gekwetst. Ze wilde niets meer van hem weten en leefde mee met zijn slachtoffers. Huilde ze krokodillentranen? Want haar relatiebreuk (b)lijkt een liefdesleugen.  

,,Nee, we zijn beslist niet bij elkaar terug”, bezwoer Linda toen de eerste geruchten over een verzoening de kop opstaken. Maar de geruchten hielden aan. Jeroen Rietbergen werd bij haar villa gesignaleerd, ze zouden samen op vakantie zijn geweest naar Chili en rond Valentijnsdag – nota bene de dag van de liefde – werden Linda en Jeroen samen betrapt in Parijs. Opnieuw draait ze om de hete brij heen.

Voorspoedig
,,Ik heb nog iets uit te zoeken”, liet Linda laf weten, alsof ze nog steeds bezig is om definitief een punt achter de relatie te zetten. Ook zegt ze: ,,Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven.” Dat is zo. Maar ze heeft toch ook jarenlang een dikke boterham verdiend met haar personality magazine, waarin alles om háár draaide?! Of is Linda, zoals menig Facebookgebruiker, alleen openhartig als alles voorspoedig verloopt?

Laatste waarschuwing
Rietbergen, die in het wereldje is omgedoopt tot Vieze Jeroentje, lijkt de lachende derde. Linda had hem al eerder betrapt op flirten met een andere vrouw, ook had hij zich al eerder misgedragen bij The Voice, maar ondanks een laatste waarschuwing van zwager John was Rietbergen opnieuw in de fout gegaan. Een relatiebreuk leek ditmaal onvermijdelijk.

Verbijstering en onbegrip
Na The Voice-onthullingen liet Linda weten: ,,De grond verdween onder mijn voeten. Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen. Dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik niet eens kan beschrijven.” Linda liet keer op keer weten dat ze meeleefde met de vrouwen die door Jeroen waren gekwetst. Maar hoe groot was dat medeleven, nu duidelijk is dat zij met Jeroen tijd heeft doorgebracht in romantisch Parijs?

Lees ook: Troost Marco Leontine na liefdesbreuk?

Tags

JEROEN RIETBERGENJOHN DE MOLLINDA DE MOLMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck