Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Marco weer in beeld na liefdesbreuk Leontine?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Nog altijd wacht Marco Borsato op wat komen gaat. De zanger leeft al een jaar in de anonimiteit en zijn muziek wordt geboycot. Ook ex-echtgenote Leontine krijgt haar leven maar moeilijk op de rit. Haar nieuwe relatie bleek een fiasco. Gelukkig kan ze bij hém uithuilen!

Dat Marco Borsato intimiteit zocht in andermans bed, is bekend. Zijn roem maakte de zanger voor sommige vrouwen onweerstaanbaar en dat leidde tot affaires. Op televisie, bij Linda de Mol, trok hij het boetekleed aan. Hij verklaarde ook waarom hij overspelig was: ,,om een intimiteitsvacuüm op te lossen”. Het waren pijnlijke bekentenissen, maar echtgenote Leontine kon Marco zijn misstappen vergeven.

‘Haantjesgedrag’
Nauwelijks waren ze begonnen om aan hun intimiteitsprobleem te werken, toen uitlekte dat Marco zich zeer ongepast zou hebben gedragen tegenover een jonge vrouw. Tim Hofman gooide er een vernietigend schepje bovenop. In zijn reportage over The Voice werd Borsato ‘haantjesgedrag’ tegenover zeer jonge meiden verweten. Leontine werd het allemaal teveel. Zij pakte haar koffers.

Jeugdliefde
Ondanks het echtelijke intimiteitsvacuüm en het overspel, moet dat vertrek Leontine zwaar zijn gevallen. Het was Marco die haar in het verleden weer in de liefde had doen geloven. Toen ze hem leerde kennen, was ze kort daarvoor door jeugdliefde Georgios Petropoulos verlaten. Nu werd ze opnieuw teleurgesteld. Maar Leontine wilde niet opgeven. Jubelend liet ze weten: ,,Het (verliefd zijn) bestaat nog, op je 54ste.

Prille relatie
Met John Huiberts leek ze een nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Maar haar liefdesdroom bleek opnieuw een desillusie; de prille relatie is voorbij. Huiberts merkte op: ,,We hebben elkaar heel kort leren kennen. Ik heb besloten naar links te gaan en zij naar rechts.” Wie weet, misschien als Leontine maar lang genoeg naar rechts loopt, ze dan vanzelf weer bij Marco uitkomt. Want niet álle dromen zijn bedrog.

Tags

JOHN HUIBERTSLEONTINE RUITERSMARCO BORSATOMATTHIEU SLEETIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck