Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Moet Dionne Stax vrezen voor liefdesrivale?

Heeft vriend van Dionne geheimen voor haar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Dionne Stax denkt ongetwijfeld met gemengde gevoelens terug aan haar ‘verboden affaire’ met Humberto Tan. Nu Humberto zijn gezin heeft verlaten, wordt er ook nog gespeculeerd dat zijn bedrogen ex weleens een (schandaal) boekje kan opendoen… Arme Dionne? 

Dionne Stax presenteert zondag tv-programma ‘De Nieuwe Vermeer’. Dionne werd voor de gelegenheid door fotograaf Sander Veeneman geportretteerd als het Meisje met de Parel. Maar zo sereen als ze is afgebeeld, zo gepassioneerd kan Dionne in het echt zijn. Humberto Tan viel destijds als een blok voor haar onschuldige looks. De talkshow-host woonde tijdens die affaire al bijna dertig jaar samen met Ineke Geenen, de moeder van zijn kinderen. De verboden romance leidde tot een heuse mediastorm.

Uiteengespat 
Humberto keerde later terug naar zijn gezin. Met Ineke ging hij in relatietherapie. Hij vertelde: ,,Het is belangrijk dat je echt weet wat je aan elkaar hebt. Los van wat de buitenwereld allemaal vindt en oordeelt. Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben ervoor gezorgd dat het weer goed werd.” Maar Humberto en Ineke kunnen hun geld terugvragen aan de relatietherapeut, want hun gezinsgeluk spatte alsnog uiteen.

,,Na bijna dertig jaar zijn Ineke en ik uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder.” Humberto zou opnieuw zijn gevallen voor de charmes van een andere vrouw. Al snel werd gefluisterd dat Ineke ditmaal weleens minder vergevingsgezind kan zijn. Doet Ineke vroeg of laat een boekje open over haar overspelige ex, diens minnaressen en het liefdesbedrog dat een eind maakte aan haar gezinsgeluk? 

Pijnlijke affaire
De laatste die daarop zit te wachten is Dionne Stax. Zij was weliswaar vrijgezel toen ze Humberto ‘beter leerde kennen’, maar ook haar reputatie leed onder de affaire. Dionne werd gezien als een ‘homewrecker’. Inmiddels is ze gelukkig met dj Steven Jansen en is ze bij omroep MAX helemaal op haar plaats met succesprogramma’s als Van onschatbare waarde (vanaf maandag). Het laatste wat je dan wilt, is herinnerd worden aan een amoureuze misstap. Maar hoe groot is dat risico eigenlijk?

Volgens showbizzkenner Evert Santegoeds is de kans klein dat Ineke publiekelijk wraak zal nemen. ,,Ik denk niet dat zij ooit een interview gaat geven. Zij is altijd op de achtergrond gebleven. Ze heeft wel eens gesproken met een of ander damesblad, maar ik verwacht niet dat we op dat punt veel te verwachten hebben.” Dat zal Dionne als muziek in de oren klinken, want het Meisje met de Parel zal liever niet meer herinnerd worden aan haar ‘faux pas’ met Humberto Tan. 


Tags

DIONNE STAXEVERT SANTEGOEDSHUMBERTO TANINEKE GEENENMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck