Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Paul de Leeuw, hou je aan dít goede voornemen!

Matthieu vindt iets van de goede voornemens van Paul
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

In de eerste week van het nieuwe jaar zien veel Nederlanders hun goede voornemens alweer in rook opgaan. Ook Paul de Leeuw heeft een goed voornemen. En laten we hopen dat hij zich daar wél aan houdt…

Wie had gedacht dat Paul de Leeuw na tv-flop Hotel Hollandia de eer aan zichzelf zou houden en de studiodeuren definitief achter zich dicht zou te trekken, komt bedrogen uit. Paul: ,,Ik vergelijk mezelf wel eens met zo’n stripfiguurtje dat tegen de muur knalt. Baf, plat! Maar ik sta op en wandel weer door.” Toen ik dat las, vroeg ik me af: waarom en voor wie, Paul? Voor jezelf?

Leuk vak

Paul de Leeuw denkt nog steeds dat een mislukt programma niet aan hem ligt, maar aan het format. ,,Het enige dat ik achteraf kan concluderen is dat ik wat langer moet nadenken welk programma écht bij me past”, vertelde hij in het AD over Hotel Hollandia. ,,Ik blijf het een leuk vak vinden, tv-maken.” Terwijl ik altijd dacht dat mensen het leuk moesten vinden om tv te kíjken.

Heerlijk spelen

AD-recensent Angela de Jong schreef over de Hollandia-flop: ,,Als ik Paul was, zou ik me niet buiten durven vertonen. Het was echt bizar slecht.” Zijn reactie? ,,Ik moet er wel uit om heerlijk te spelen in het theater! Want er is meer dan televisie! Veel meer.” Goed om te horen, want de tv-kijker lijkt hem beu. Zijn bekende naam kan Paul beter te gelde maken op een theateraffiche.

Uw mening

Dat brengt mij bij zijn goede voornemen voor dit jaar. Paul: ,,Afgelopen jaar heb ik veel te hard gewerkt. Ik kon daardoor niet meer genieten. Ik ga vaker nee zeggen en hoop dat ik het volhoud.” Dat hoop ik ook, Paul. En ik ben benieuwd wat de lezers van DenD.nl ervan vinden. Kan Paul de Leeuw zich beter focussen op het theater? U kunt uw stem uitbrengen in onderstaande poll.

DenD wil uw mening weten

Wilt u Paul de Leeuw op tv?

Tags

ANGELA DE JONGMATTHIEU SLEEPAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck