Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Wil Tom Egbers HIEROM weer aan het werk?!

Matthieu vindt iets van de leugens van Tom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Na zijn hartinfarct zou Tom Egbers het rustiger aan gaan doen: ,,Ik verheug me (vaker) in de ogen van Janke te kunnen kijken.” Maar nu hij door zijn pestgedrag gedwongen thuiszit, lijkt Tom terug naar het werk te willen. Weg van huis. Weg van Janke’s veelzeggende blikken?

,,Mijn dochter en haar moeder hebben op het toneel een soort schaamteloosheid, een gene-loosheid, die ik niet heb en daar benijd ik ze wel om”, bekende Tom Egbers ooit in radioprogramma Kunststof. Aan tafel bij Khalid Kasem was daar vrijdagavond bar weinig van te merken.

Uitvoerig ging hij in het programma in op de affaire die hij met zijn veel jongere collega heeft gehad. De romance duurde drie jaar, maar de lakens hebben ze volgens Tom nooit met elkaar gedeeld. Het bleef bij zoenen, zegt hij. De situatie escaleerde toen Janke zijn oude mobiel met haar berichten vond.

Een bedreiging
Vanaf dat moment vormde Toms leuke, getalenteerde jonge collega (toen 22 jaar) opeens een bedreiging voor zijn huwelijk. De destijds 48-jarige presentator deed er alles aan om zijn jonge collega weg te treiteren. Zij was volgens hem ‘de as van het kwaad’, ‘vergif’ een ‘serpent’.

Tom (65) wekt de indruk dat hij ondanks zijn imagoverlies terug op de buis wil. Maar waarom? Na zijn hartinfarct liet hij aan weekblad Libelle weten het rustiger aan te gaan doen. ,,Mijn werk is belangrijk, maar mijn privéleven is nóg belangrijker. (…) Ik verheug me in de ogen van Janke te kunnen kijken.”

Een pilletje
Maar wat ziet Tom vandaag de dag in Janke’s ogen? Woede? Teleurstelling? Spijt? Genieten van een rustige oude dag lijkt opeens ver weg. Gelukkig kan die oude dag, ondanks het hartinfarct, volgens zijn artsen heel lang duren. Dáárover zei Tom toen: ,,Als ik dagelijks een pilletje slik en niet te heftig leef.”

Tags

JANKE DEKKERKHALID & SOPHIEMATTHIEU SLEETOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck