Wordt tv-kijker Snollebolleke Rob beu?

Matthieu vindt Rob Kemps niet leuk meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Rob Kemps mocht zich ‘De Slimste Mens’ noemen en kreeg daarna diverse tv-klussen. Maar wat maakt ons Snollebolleke zo bijzonder? En zien we hem inmiddels niet te veel?

Rob Kemps is steeds vaker op de buis. In Ik Hou Van Holland; Wie Kent Nederland? en natuurlijk in Chansons, het programma waarmee hij samen met Matthijs van Nieuwkerk overtuigend zijn liefde voor het Franse lied met Nederland deelde. Snollebolleke leek opeens veel méér in zijn mars te hebben dan een carnavalsfuif. Of worden we bedrogen?

Zingen noch dansen
Rob, die al jaren op de podia staat met après-ski- en carnavalsmuziek, kan namelijk niet zingen. Hij playbackt tijdens de optredens. ,,Ik ben niet knap, ik kan niet dansen en niet zingen”, bekende Rob in weekblad Privé. Hij voegde daaraan toe: ,,Maar ik breek wel de tent af. Het interesseert verder ook niemand, dat denk ik oprecht. Ik snap het probleem niet.”

Buikspreekpop
Afgelopen week ging het gerucht dat Rob niet alleen op het podium playbackt, maar ook als buikspreekpop fungeert in zijn programma ‘De 10 Vragen’. Rob zou via een oortje de vragen doorkrijgen van schrijfster Antoinnette Scheulderman. 10 Vragen-gast Patricia Paay deelt dat vermoeden: ,,Het werd zo serieus dat ik dacht: die vragen kunnen niet van jou komen.”

Futiele programma’s
Volkskrant-televisierecensent Alex Mazereeuw noemt Rob het zoveelste slachtoffer van de tv-wet dat doorgebroken talenten meteen maar álles moeten doen. Zelf dacht ik toen meteen aan oud-Lama Tijl Beckand die furore maakte met De tiende van Tijl en sindsdien tot vervelens toe te zien is in futiele programma’s als De Jongens tegen de Meisjes en De TV Kijker Van Het Jaar.

Zonder oortje
Is het ijdelheid? De jacht naar het grote geld? Snollebolleke Rob trekt zich van alle kritiek in elk geval niets aan. Aan tafel bij Tijd voor Max reageerde hij schouderophalend op de kritiek aan zijn adres. ,,Ik vind altijd: als je het leuk vindt, vind je het leuk, en als je het niet leuk vindt, dan vind je het niet leuk.” Goh, wat een diepgang, en dat zonder oortje.

[poll id=”156″]


Tags

PATRICIA PAAYROB KEMPSTIJL BECKAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck