Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zó jaloers is déze prins op Constantijn!

Matthieu is fan van prins Constantijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Prins Constantijn was afgelopen week te gast bij Welmoed Sijtsma. De jongere broer van onze Koning kwam in Goedemorgen Nederland vertellen wat Nederlandse startups kunnen leren van de Amerikanen. De Belgische prins Laurent reageert jaloers…

,,Ik dacht: nu gaat alles veranderen. Mijn leven is over. Mijn vrijheid, onbezonnenheid.” Zo herinnert prins Constantijn zich het moment dat zijn moeder Beatrix vertelde dat ze koningin zou worden. Gelukkig bleek het later allemaal mee te vallen, maar dat het ook anders had kunnen uitpakken, bewijst prins Laurent. Hij is ongelukkig en misschien wel de grootste mopperkont van België.  

Vervelende zaken

Laurent is een wandelende klaagmuur. Over de media: ,,Ze willen mij neerzetten als de domme prins. Journalisten hebben een bepaald beeld van me waar ze niet van loskomen. Je kunt tien keer het omgekeerde vertellen van wat in hun hoofd zit, ze zullen blijven vasthouden aan wat daarin zat vóór ze met je kwamen spreken.” Over zijn rol aan het hof: ,,Het ergste was dat ik niet mocht denken. Ik mocht geen eigen werk hebben. Ik heb nooit mogen beslissen over mijn eigen leven.”

Reservebank

In tegenstelling tot prins Laurent zit Constantijn niet met zijn armen over elkaar verveeld thuis te wachten op een presentatieklus. Constantijn is druk met zijn eigen consultancy-bedrijf C22 B.V. De prins vertelde eerder dat hij ook nóóit het gevoel heeft gehad dat hij in een ‘gouden kooi’ zit. ,,Nee, echt niet. Je kunt jezelf zielig vinden, maar dat heeft helemaal geen zin. Je moet zoeken naar kansen, je krijgt ook heel veel positieve dingen door de positie waarin ik zit.” Laurent lijkt die ‘positieve zaken’ niet te (willen) zien.

Nooit tevreden

De Belgische prins liet zich deze week ontvallen dat hij Constantijn benijdt. Zou hij soms hebben gekeken naar Constantijns optreden in Goedemorgen Nederland? Nadat Laurent eerder mopperde over zijn eigen rol in de monarchie – ,,Ik ken maar weinig prinsen die zo zijn tegengewerkt als ik. Wanneer ik iets doe, dan word ik gedwarsboomd” – liet hij weten dat hij graag in de schoenen zou willen staan van Constantijn. ,,Hij is briljant en heeft gestudeerd. Hij werd nooit tegengewerkt zoals ik.”

Mooie Welmoed

Laurent klaagt graag en veel. Toch leidde hij decennialang het leven van een playboyprins. Voor zijn huwelijk met Claire Coombs draaide zijn bestaan om snelle auto’s en mooie vrouwen, onder wie de Vlaamse zangeres Wendy van Wanten (van de PinUp Club). Laurent had altijd een zwak voor vrouwelijk schoon. Is dat soms de echte reden dat hij deze week zo jaloers reageert op Constantijn? Wil Laurent misschien ook een keer aanschuiven bij onze mooie Welmoed in Goedemorgen Nederland

Tags

MATTHIEU SLEEPRINS CONSTANTIJNPRINS LAURENTWELMOED SIJTSMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck