Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zó loslippig is Monique Westenberg!

Matthieu weet iets over Monique Westenberg
Door: Matthieu Slee
04-11-2022

Monique Westenberg haalt hard uit naar Yvonne Coldeweijer. ,,Als je zo lelijk kunt doen over anderen, denk ik dat je zelf behoorlijke issues moet hebben.” Speelt Monique de vermoorde onschuld? Volgens Yvonne hebben zij namelijk méér dan eens contact gehad.

Wie in de entertainmentjournalistiek werkt, kent ze. De BN’ers (of hun partners) die de media informeren over het wel en wee van andere BN’ers. Anoniem uiteraard, want de smeuïge roddel wordt altijd ingeleid met de boodschap: je hebt het niet van mij, he! Logisch, want geen enkele BN’er wil dat de buitenwereld weet dat hij/zij de ‘anonieme bron’ is die in een publicatie wordt opgevoerd.

Zo lelijk
Nu rijst de vraag: was ook Monique Westenberg (te) loslippig over de situatie met haar ex, André Hazes? Monique doet in de Beau Monde voorkomen dat ze een afkeer heeft van Coldeweijers werkwijze. ,,Ze zal wel heel ongelukkig zijn. Als je zo lelijk kunt doen over anderen, denk ik dat je zelf behoorlijke issues moet hebben. Iemand die in liefde leeft en gelukkig is, doet zoiets niet. Soms denk ik: kom eens een bak koffie drinken. Ga het gesprek met me aan. Ik denk dat je dan anders over me praat.” Ook zegt ze: ,,Als er iemand is die nooit de media heeft opgezocht, ben ik het. Ik post wel op social media, dat is mijn leven, maar ik zeg helemaal niets” Maar spreekt Monique wel de waarheid?

Linkse directe
Bij Coldeweijer schoten Moniques opmerkingen in elk geval in het verkeerde keelgat. ,,Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij.” Helaas zijn die screenshots (vooralsnog) niet openbaar gemaakt, dus we weten niet wat Monique precies heeft gezegd. Maar ik verwacht niet dat ze met Yvonne heeft geappt voor kledingadvies. De linkse directe die Yvonne uitdeelde, lijkt mij daarom terecht. Ook verbaas ik mij over de krokodillentranen van Monique. Het verdienmodel van de familie Hazes en aanhang gaat tegenwoordig uitsluitend over familieperikelen. Immers, waarom heeft Beau Monde anders interesse in een interview met Monique Westenberg? Alle juice is dus ook gratis reclame. 

Meer DenD