Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zó onzeker is liefdesrelatie Linda de Mol!

Matthieu vindt Linda een triest leven hebben
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Linda de Mol ging zónder Jeroen Rietbergen naar het AmsterdamDiner. Jeroen wordt verdacht van een zedendelict en dat maakt zijn en háár toekomst onzeker. Loopt Jeroen straks weer naast Linda over de rode loper of vertrekt hij alsnog via de achterdeur…

Linda de Mol werd door partner Jeroen Rietbergen meermaals bedrogen. Nog veel erger is dat de orkestleider zich brutaal aan andere vrouwen zou hebben opgedrongen. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem zelfs van verkrachting. Jeroen ontkent ten stelligste dat hij zich aan enig misdrijf schuldig heeft gemaakt, maar gaf wel toe dat hij overspelig is geweest. 

Seksueel getint
,,Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij The Voice of Holland heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte WhatsAppberichten uitgewisseld. De dingen die ik heb gedaan had ik nooit moeten doen.” Kort na de onthullende uitzending van BOOS vertrok Jeroen uit Linda’s villa.

Nog taboe
Het leek even dat Jeroens (nieuwe) liefdesbedrog en het schandaal eromheen de doodsteek betekende voor hun relatie. Niets blijkt minder waar. Jeroen verblijft gewoon weer thuis bij Linda. Alleen de rode loper is voor hem kennelijk nog taboe; hij mag zich vooralsnog slechts laten fotograferen tijdens het uitlaten van Linda’s labradorpuppy’s. 

Lastige vragen
En dus kwam Linda zonder Jeroen naar het AmsterdamDiner, het benefietdiner waarvan de opbrengst naar het Aidsfonds gaat. Voor de deelnemers aan het AmsterdamDiner is het doorgaans een kwestie van ‘zien en gezien worden’, maar Linda ontweek de media vakkundig en daarmee ook pijnlijke vragen over haar relatiestatus. Hoe nu verder?

Zedenmisdrijf
Na de BOOS-uitzending waste Linda haar handen nog in onschuld. ,,Ik wist van niets en kon niet bevatten dat mij een deel van de schuld in de schoenen geschoven werd.” Maar inmiddels weet ze alles. Dus wat zegt ze als Jeroen straks wél schuldig wordt bevonden? Dat zij hem heeft vergeven? Dat het vonnis niet juist is? Of wijst ze Jeroen alsnog de (achter)deur?

Tags

BOOSJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck