Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Dít doet VI-venijn met Lee Towers!

Matthieu neemt het op voor de geplaagde Lee Towers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Aan de vooravond van kerst haalde Johan Derksen opnieuw uit naar Lee Towers: ,,Het wordt een beetje zielig.” De kerstgedachte was bij VI nog ver te zoeken en dat is jammer… Maar Leen laat zich niet kennen.

,,Ik vind Leen een ontzettend aardige gozer en ik meen het goed met hem, maar hij moet het niet meer doen. Hij kreunt een paar zinnetjes hartstikke vals en dan doet hij die microfoon zo (omhoog) en het publiek vult het in. Maar het leek nergens op. Het is een wanprestatie; de mensen lachen hem uit.” Zo luidde het ‘welgemeende’ advies van Johan Derksen aan de 77-jarige Lee Towers.
Je zou het niet denken, maar Derksen vindt Leen dus ‘een ontzettend aardige gozer’. Leen is ook echt ontzettend aardig en daarom verdient hij deze aanval niet. 

Respectloos
Toen Shownieuws Leen om een reactie vroeg op de kwetsende uitlatingen van Johan Derksen, reageerde hij nuchter. ,,Het is buitengewoon respectloos, maar ik lig er niet wakker van. Ze hebben een soort patent op afzeiken”, klonk het relativerend. ,,Wie het ook is, ze tonen weinig respect en ze sparen elkaar ook niet. Dat is hun verdienmodel; daar kunnen ze die miljoenen van John de Mol mee bij elkaar harken…” Was daarmee de kous afgedaan?

Zijn glorietijd
Nee, voor het VI-trio was Leens reactie reden om het onderwerp opnieuw te bespreken. Wederom toonde Derksen weinig mededogen. ,,Ik heb altijd medelijden met zangers en zangeressen op leeftijd die hun niveau niet meer kunnen halen. Lee Towers heeft gewoon – dat moet hij zichzelf ook realiseren – zijn langste tijd gehad. Als hij nu vaak optreedt, dan wordt het een beetje zielig. Hij is geen schim meer van de oude Lee Towers uit zijn glorietijd.”

Koninklijk geknuffel
Iedereen heeft recht op zijn mening, óók Johan Derksen. Maar ik begrijp niet dat je iemand die je ‘een aardige vent’ vindt zó genadeloos onderuit blijft halen. Zelf focust Leen zich gelukkig op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. ,,Feyenoord die kampioen werd, de koninklijke familie die me kwam knuffelen (op koningsdag) en ik heb voor de dertigste keer de marathon weg gezongen.” Ik wens je een fantastische kerst, Leen! En laat ik niet kinderachtig zijn: ook jij mooie dagen gewenst, Johan!

Tags

JOHAN DERKSENLEE TOWERSMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck