Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zó troeft Tatjana (60) sexy diva’s af!

Matthieu heeft een mening over Tatjana
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Kort nadat Leontine Ruiters haar nieuwe romance zag mislukken, maakt Sylvie Meis alweer haar tweede scheiding bekend. Nederlandse showbizz-diva’s lijken na een scheiding het ware geluk niet meer te kunnen vinden. Tatjana Šimić is de verrassende, grote uitzondering. 

Jarenlang was Tatjana Šimić hét sekssymbool van Nederland, niet in de laatste plaats dankzij het sexy Flodder-personage Kees en de Tatjana-kalenders. Maar in de nadagen van haar ooit zo succesvolle carrière dreigde ze alsnog eenzaam en alleen te eindigen. 

Haar romances met (o.a.) verslavingsgoeroe Keith Bakker, manager René Bos, hotelbon-magnaat Chris Luken, miljonair Ronny Rosenbaum en miljardair Marcel Boekhoorn bleken een desillusie. Cupido was Tatjana niet goed gezind, ondanks haar inspanningen.  

Societyvrouwen
Eind 2010 deed ze zelfs mee aan datingprogramma: ‘Wie kiest Tatjana?’ ,,Het is toch ieders droom om een leuke, lieve partner naast je te hebben? Iemand die je begrijpt, aanvoelt en er voor je is. Op een of andere manier is dat altijd bij mij fout gegaan”, klonk het openhartig. 

De datingshow leverde niks op. Tatjana leek de boot te hebben gemist. Helemaal vergeleken met jongere societyvrouwen, die destijds wél gelukkig waren (of althans leken): Estelle Cruijff, Leontine Ruiters, Sylvie Meis, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman. 

Lachende derde
Maar het lot is grillig. Terwijl deze inmiddels 40-plus diva’s hun relaties zagen mislukken en sindsdien geen nieuwe liefdespartner hebben gevonden, is Tatjana de lachende derde (in dit geval zesde). Ze is al tien jaar gelukkig met de vijftien jaar oudere miljonair Lex van Hessen.

,,We zijn nooit gestopt met van elkaar te houden”, jubelde Tatjana tijdens haar tienjarig liefdesjubileum. Het is haar gegund. Maar wie had destijds durven voorspellen dat ‘Kees Flodder’ vanuit Monaco een lange neus zou trekken naar de jongere diva-generatie? Ik niet.

Tags

ESTELLE CRUIJFFKATJA SCHUURMANLEONTINE RUITERSMATTHIEU SLEESYLVIE MEISTATJANA SIMICYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck