Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zoekt EX dáárom Thijs Römer weer op?

Matthieu vindt iets van Igone
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Het huwelijk van Thijs Römer en Igone de Jongh liep op de klippen. De beschuldiging dat hij zich grensoverschrijdend heeft gedragen tegenover minderjarige meisjes trok kennelijk een te zware wissel op hun relatie. Maar wilde Igone die scheiding ook écht?  

,,Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, zei Igone de Jongh begin dit jaar. In 2019 gaf de voormalige ballerina nog dolblij haar jawoord aan Thijs Römer. Het leek een match made in heaven. Waarschijnlijk waren het de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan Thijs’ adres, die Igone uiteindelijk toch deden besluiten haar trouwring af te doen.  

Hij dreigde
Thijs ontkende grensoverschrijdend contact met minderjarige meisjes. ,,Het verhaal over een toentertijd veertienjarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad, gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens een brug te ver.” Hij dreigde met juridische stappen: ,,Als dit (de tweets van het vermeende slachtoffer) niet stopt, zal ik aangifte doen wegens smaad en laster.”

Fysiek contact

Inmiddels weten we dat het Openbaar Ministerie de partij is die actie onderneemt. Het OM verdenkt Thijs van online zedendelicten met drie (destijds) minderjarige meisjes; er is overigens nooit fysiek contact geweest. Dat Igone zich – na een poosje alleen te hebben gewoond – met de scheiding leek te willen distantiëren van Thijs, kon iedereen begrijpen. Maar waarom zoekt ze hem nog steeds op?

Gekunsteld
Zo was Igone een maand na de aankondiging van de scheiding alweer samen met Thijs. De reden? De verjaardag van Thijs’ vorige ex-echtgenote Katja Schuurman. En vorige maand was Igone opnieuw aanwezig toen Thijs de verjaardag vierde van zijn (en Katja’s) dochter Sammie. Tja, misschien willen Thijs en Igone graag heel erg ‘modern’ zijn, maar het komt toch wat geforceerd en gekunsteld over.

Eigen imago
In een video van &C laat Igone deze week weten dat ze nog steeds gebukt gaat onder de breuk met Thijs. Maar waarom? Niemand heeft haar toch tot die scheiding gedwongen? In plaats van te scheiden, had ze er toch voor kunnen kiezen om Thijs te steunen? Moest de scheiding misschien voorkomen dat haar eigen imago besmeurd zou raken, maar wil ze Thijs stiekem liever toch niet kwijt?

Tags

IGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANMATTHIEU SLEETHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck