Showbizz-deskundige Vanessa Bontje: De ‘foute charme’ van Rachel Hazes’ minnaar

Vanessa vindt wat van Rachel
Door: Vanessa Bontje
15-01-2022

Rachel Hazes heeft haar oog laten vallen op een ‘foute’ vent: No Surrender-oprichter Klaas Otto. Maar Rachel is zeker niet de eerste BN’er die in de ban raakte van een bad boy.

‘We hebben het gezellig samen en zullen zien wat de toekomst brengt.’ Dát is wat Rachel Hazes aan weekblad Story liet weten over haar ontluikende romance met motormuis Klaas Otto. Otto zat eerder vast nadat hij schuldig werd bevonden aan mishandeling. Die gevangenisstraf zat hij niet uit. Door gezondheidsproblemen kwam hij vervroegd vrij. Wel moest hij een enkelband blijven dragen.

Gewiekste zakenman

Al vaker zagen we in de showbizz dat bekende vrouwen gecharmeerd raakten van ‘foute mannen’. Neem Patty Brard, die een heel hoge prijs betaalde voor haar relatie met de gewiekste tijdschriftenbaron Eric Peute. Zonder dat Patty het wist, gebruikte hij haar ondernemingen om zaken van hem onder te brengen. Hierdoor was ze medeaansprakelijk toen bleek dat Peute er een potje van had gemaakt.

Failliet

De presentatrice en voormalig zangeres van Luv’ ging door de zakelijke missers van haar partner voor miljoenen het schip in en werd begin jaren negentig persoonlijk failliet verklaard. Al haar privébezittingen, tot en met de knuffels van haar toen nog jonge dochter Priscilla, werden tijdens een openbare veiling verkocht.

Geruïneerd

Toen in 2018 het bericht kwam dat Peute was overleden, was het allesbehalve medeleven dat uit de mond van Patty klonk. ,,Karma heeft geen deadline”, reageerde ze tot afschuw van sommigen, die het gezegde ‘over de doden niets dan goeds’ huldigden. Patty interesseerde het bitter weinig: ,,Hij heeft mij voor het leven beschadigd. Ik gun niemand de dood, behalve mensen die tot dingen in staat zijn die Peute heeft geflikt. Ik heb een groot hart maar niet voor oplichters van dit formaat.”

Seksfilmpje

Een recenter voorbeeld van een bad boy is Dave Roelvink. Hij was het die in 2014 tijdens een uit de hand gelopen feestje in een villa in de kop van Noord-Holland een seksfilmpje opnam. De dame die hem oraal aan zijn trekken liet komen, wist van niets. Wel lekte het filmpje uit en ruïneerde Dave de reputatie van het meisje.

Straalbezopen

Vreemdgenoeg was het niet zo dat het Roelvinkje, die tegenwoordig de brave huisvader uithangt, uit de gratie lag. Sterker nog, met zijn gevestigde reputatie als ‘foute man’ bouwde hij als dj een aardig bestaan op. In totale adoratie werd hij door hordes meisjes voor zijn dj-booth bejubeld. Zelfs akkefietjes waarbij hij door de politie na een wilde achtervolging straalbezopen van de A10 werd geplukt, werden hem door zijn vrouwelijke fans vergeven.

Meppartij

Bij wie slecht gedrag tot nu toe ook nog altijd goed lijkt uit te pakken, is Lil’ Kleine. Goed, hij strooit letterlijk met geld en vent op sociale media zijn rijkdom tot op het walgelijke uit, maar hoor jij nog wel eens iemand over die meppartij waarbij de moeder van zijn kind betrokken was? Het was er zo heftig aan toe gegaan, dat Jaimie zich bloedend had gemeld bij de receptie van hun hotel…

Aantrekkingskracht

Kennelijk heeft de ‘foute man’ een onweerstaanbare aantrekkingskracht op bepaalde vrouwen, die daar juist een zekere charme in zien. Of die mannen hun leven ooit beteren? De tijd zal het leren. Doorgaans verliest een vos wel zijn haren, maar niet zijn streken. Tóch?

Meer DenD