Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Alexia, gooi die tussenjaaravonturen online!’

Anette wil alles zien van Alexia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Op de website van het Koninklijk Huis blinkt één pittige foto van prinses Alexia uit, gekleed in gescheurde jeans en een rood-wit geblokte shirt, op weg naar Wales in 2021. Maar Alexia, we willen meer! Laat ons jouw tussenjaaravonturen zien!

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat Alexia tijdens de jaarlijkse zomersessie van het koninklijk gezin op het strand van Scheveningen verkondigde dat ze een tussenjaar zou nemen. ,,Beetje reizen, werken en van alles”, zei ze daarover. Volgens de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren ‘er heel veel plannen,’ maar: ,,Er is nog niets gepland.”

Cocktail
,,Lekker ongeorganiseerd’’, grapte oudere zus Amalia, op het strand. En precies dát is wat mij zo fascineert aan rebelprinses Alexia. Ik bedoel, wie weet waar ze uithangt? Misschien geniet ze wel van een cocktail op een jacht in de Caribische wateren. Of heeft ze zichzelf benoemd tot koningin van de siësta, ergens in een afgelegen tropisch oord. Misschien is ze druk bezig met vrijwilligerswerk, of serveert ze koffie bij een strandtent in Scheveningen. Of, wie weet, ligt ze elke ochtend tot 11 uur Netflix te bingen in haar koninklijke boudoir in Wassenaar, terwijl ze haar hofhouding ontwijkt.

Amalia
Ik wil alles weten! En ik ben niet de enige die er zo over denkt. Kijk maar eens naar allthingsamalia.nl, een nieuwsplatform gewijd aan alles over kroonprinses Amalia, gerund door journalisten Ella Vermeulen en Claudia Witteveen. Met 28,1K volgers blijkt maar weer hoe groot de honger naar informatie over onze prinsessen is.

Smaak
Onderzoek na onderzoek laat zien dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zeker sinds corona, niet bepaald bovenaan de populariteitslijst staan. Als je het mij vraagt, kunnen ze wel wat smaak toevoegen aan hun publieke imago. Geef Alexia nú haar eigen publieke TikTok- en Instagram-account, vol met #RoyalLifeGoals, waar we af en toe een glimp opvangen van haar tussenjaaravonturen, net zoals gravin Eloise lekker aan het influencen is. Dat zou een welkome afwisseling zijn in die stoffige paleisgangen!

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck