Showbizz-expert Anette de Vries: ‘André Hazes, dit zou die ouwe nog voor geen miljoen hebben gedaan’

Anette vindt iets over André Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Sinds zijn besluit om een comeback te maken is André Hazes niet meer te stoppen. De zanger lijkt zelfs de wijze lessen van zijn grote voorbeeld in de wind te slaan.  

Eigenlijk wilde André Hazes kappen met de showbizz. Hij stond op het punt om een sportschool te kopen en zich voortaan alleen nog maar in de spotlights van de tl-verlichting te wentelen. Na het zien van de film Elvis zag hij toch weer een glansrol voor zichzelf weggelegd als rockster van de Lage Landen. ,,Toen heb ik mijn hele team gebeld. Ik zei: ‘we gaan weer’.” 

Circus 
Het circus kwam meteen in volle gang. André schoof aan bij Eva Jinek om Holland Zingt Hazes te promoten. Op Instagram deelde hij studiobeelden waarop hij aan het repeteren was. De bij dit schrijverskamp aanwezige camera’s deden vermoeden dat de zanger aan een vervolg van de Videoland-reeks Crossroads werkt.  

Zoveel gedronken
Is dat een goed idee? Ja, dat is een prima idee. Maar dan wel in ongecensureerde vorm deze keer. In Crossroads sprak André vooral in retrospectief – op een bank in een studiosetting – over zijn meest duistere momenten: „Ik had zóveel gedronken, zóveel drugs gebruikt.” 

Snuifbeelden
Niet dat we met onze neus op die feiten willen worden gedrukt door begeleidende snuifbeelden à la Goldband. Maar de video waarop hij het gezicht van zowel zijn moeder als van Bridget Maasland hardnekkig vastgreep tijdens een wilde nacht in een bar hadden de documentaire best mogen halen. Die capriolen zette André namelijk ook zelf online in het heetst van de strijd. Wat ook ontbrak, was de geheime verzoeningsreis met Monique en de kleine naar Orlando, waarvan Privé likkebaardende paparazzifoto’s publiceerde.  

Miljoenenerfenis
In een eventuele sequel wordt hopelijk meer duidelijk over zijn relatiestatus, de verstoorde band met zijn moeder, het verdriet om zus Roxeanne en het gevecht om de miljoenenerfenis. Waarom distantieert de zanger zich daar zo nadrukkelijk van, terwijl ook hij erfgenaam is?  

Rampconcert
Er is één iemand die het absoluut niet eens zou zijn met het delen van nog meer lief en leed, namelijk de oude Hazes. Zelf liet hij zich ooit volgen voor de documentaire André Hazes- zij gelooft in mij. Kijkers waren getuige van zijn onder druk staande huwelijk en publiekloze rampconcert in de ‘Plaza de toros’ in Benidorm. Later bezwoer de zanger zich nog voor geen miljoen voor zoiets te lenen. ,,Sodemieter op, ik kan er niet tegen. Ik vind het valse nagemaakte k*tzooi.”  

Tags

André HazesBridget MaaslandRachel HazesRoxeanne Hazes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie