Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Bedroog Thijs Römer HIEROM zijn vriend?’

Bedrog Thijs Römer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Thijs Römer heeft de echtgenote van Sander Kleinenberg verleid. Maar waarom? Was Thijs soms jaloers op het mooie gezin van zijn vriend en wilde hij dat gezinsgeluk koste wat kost op de proef stellen? 

Vond Thijs Römer het nodig om opnieuw zijn ‘hulp’ aan te bieden? Ditmaal om de echtgenote van een goede vriend te ‘helpen’? Had ook influencermeisje Noor de Groot zijn seksadvies nodig? Het was weekblad Story dat de verboden romance van Thijs en Noor onthulde. Verboden, want ze droegen beiden een trouwring, en zeker niet die van elkaar. Noor is nog altijd getrouwd met DJ Sander Kleinenberg. Toen de affaire speelde, had Thijs nog maar kort daarvoor ‘eeuwige trouw’ beloofd aan Igone de Jongh.

Verleid
Sander wuifde de overspelgeruchten in eerste instantie weg. Totdat hij uiteindelijk stotterend aan Yvonne Coldewijer toegaf dat Thijs zijn vrouw voor één nachtje in een Limburgs hotel had ‘verleid’. En dat zij er was ‘ingetrapt’. Tja, dat klinkt wat naïef van Sander, maar goed, ontkenning kan soms sterker zijn dan de waarheid. Bovendien wil Sander zijn gezin niet kwijt.

Romantisch
In 2020 vroeg Sander zijn droomvrouw ten huwelijk tijdens een romantisch diner onder de sterrenhemel, omringd door een prieel vol lichtjes. Hun huwelijk in het prachtige Château de Grand-Lucé-kasteel in Frankrijk leek wel een Pinterest-sprookje! Ironisch genoeg was het Thijs die Noor en Sander in de echt verbond.

Platte afgunst
Wat bezielde Thijs om zich in hun huwelijk te mengen? Was hij al uitgekeken op Igone? Was hij jaloers op het droomleven van zijn vriend? Op de vele reisjes die Noortje en Sander maakten naar Miami, Dubai, Berlijn, Parijs, Londen, New York, Milaan, Valencia en Los Angeles? Wilde Thijs bewijzen dat ook een perfect gezin kapot kan? Of was het platte afgunst omdat ze veel geld verdienen als DJ en Queen of Jetlags?

Geweten
De kans dat in navolging van Sander ook Thijs reageert op dit nieuwe schandaal, is net zo klein als zijn geweten. Maar áls er ooit toch iets uit zijn mond komt, zal hij vast de vertrouwde kaart van zijn ‘vrije Amsterdamse opvoeding’ en de ‘seksuele moraal van zijn vakgebied’ spelen. En als dat allemaal niet werkt, kan hij altijd nog zijn ex Katja Schuurman voor de leeuwen gooien. Dat zou immers niet de eerste keer zijn.


Tags

IGONE DE JONGHNOOR DE GROOTSANDER KLEINENBERGTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck