Showbizz-expert Anette de Vries: ’Dave Roelvink, waar zijn je harembroek en handpan gebleven?’

Anette vindt iets van Dave
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Amper twee jaar na de geboorte van hun zoontje Dean hebben Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa hun relatie beëindigd. Het is triest om te zien dat zo’n jong gezin uit elkaar valt, maar laat dit een (zoveelste) wake-up-call zijn voor Dave.

Dave Roelvink doet het voorkomen alsof hij en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar waren gegroeid en alleen nog maar voor hun zoontje bij elkaar waren. In werkelijkheid vormden ze echter gewoon een jong gezin dat volop in het leven stond, met luiers, flesjes en alles erop en eraan. Insiders kennen de ware reden van de breuk: zijn terugval in alcohol- en cocaïnegebruik en zijn neiging tot avontuurtjes buiten de deur.

Enfant terrible
Doodzonde! Het leek erop dat Dave zijn status als enfant terrible van de Roelvinkjes bij Jazzlyn van zich had afgeschud, nadat hij in het verleden betrokken was geweest bij een seksnacht in een jacuzzi en een dronken joyride op de A10.

Handpan
Dave zou Dave niet zijn als hij in zijn daaropvolgende zoektocht naar zelfontplooiing ook niet de uitersten opzocht. Hij deelde filmpjes vanaf zijn balkon, gekleed in een excentrieke lapjesbroek, terwijl hij de handpan bespeelde naast een raadselachtige totempaal. Broer Donny lag dubbel, maar net als de rest van de familie was iedereen apetrots dat hij een manier had gevonden om zich te transformeren tot een echte gezinsman.

Dries
En plotseling dook daar het spraakmakende interview van zijn vader Dries op in de Telegraaf. Dries onthulde dat zijn zoon de verleidingen van drank en drugs uiteindelijk niet had kunnen weerstaan en weer volop aan het afterpartyen was in ‘Palladium’ en ‘Café in the City’.

Taboe
Hoewel Dave zich liet opnemen in een luxe afkickkliniek in Zuid-Afrika, bleek bij zijn terugkeer dat een breuk onvermijdelijk was. Jazzlyn verdient bewondering voor haar keuze om haar eigen weg te gaan. Terwijl andere bedrogenen, zoals Bibi Breijman, het taboe van ’trouw blijven aan je partner, hoe rampzalig hun gedrag ook kan zijn’ willen doorbreken, laat Jazzlyn zien dat er nog een andere route is: stoppen met sjorren aan een dood paard en een frisse start maken.

Tags

BIBI BREIJMANDAVE ROELVINKDONNY ROELVINKDRIES ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck