Showbizz-expert Anette de Vries: ‘DÍT vertelde Mary Borsato mij…’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Marco Borsato leeft vrijwel als een kluizenaar sinds hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Afgelopen maandag sprak ik met zijn moeder… 

Al twee jaar lang hangt er een donkere wolk boven de naam Marco Borsato. De grote vraag is nog altijd: wordt hij nu wel of niet strafrechtelijk vervolgd? Zijn moeder, Mary, staat pal achter hem en laat zich niet klein krijgen. Mary benadrukt dat ze ondanks alles van het leven wil blijven genieten. Ze maakt nog steeds een volle werkweek van zes dagen en laat geen enkel sociaal evenement schieten uit angst of schaamte. 

Bruisend

Mary maakte, bruisend en met opgeheven hoofd, haar opwachting bij de boeklancering van Go for the Show van Annette Wijdom in Huis ter Duin. Ze had zelfs de moed om de toegestroomde pers te woord te staan, wetende dat de vragen niet over haar laatste bruidsmode zouden gaan, maar over haar zoon… 

Moederhart

Natuurlijk heeft Mary geen behoefte om alle details over het drama te ontrafelen, net zoals Marco dat niet doet. ,,Ik waardeer zijn zwijgzaamheid ten zeerste”, vertelt ze. ,,Daar wordt hij ook toe geadviseerd. Want zodra je er iets over zegt, staat er altijd wel iemand klaar met een weerwoord. Dan krijg je dat weer.” 

Pijn

Desondanks brandt haar moederhart om haar zoon een stem te geven. ,,Als je weet wat voor bijzondere man hij is en wat hij altijd voor anderen in het leven heeft betekend, dan vind ik weleens dat dat miskend wordt. Dat is wat mij het meeste pijn doet. Marco is een fantastisch mens! We wachten de beslissing van het OM vol vertrouwen af, ook al duurt het wel lang, ja.” 

Sisser

Stel nou dat alles met een sisser afloopt en Marco straks ontslagen wordt van alle aanklachten…  Mary knikt en zegt stellig: ,,Dat gaat gewoon gebeuren! Ik ben overtuigd van zijn onschuld. Tuurlijk, hou op! Ik weet niet wat voor spel er wordt gespeeld, maar hoe dan ook, wij staan allemaal onvoorwaardelijk achter hem.”

Tags

MARCO BORSATOMARY BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck