Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Heeft Bibi potent wondermiddel voor relatie met Waylon?’

Anette vindt iets over Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

,,Ik ben verliefd!”, onthult Bibi Breijman op Instagram. De prikkelende clickbait suggereert een nanoseconde lang dat er een nieuwe man in haar leven is, maar niets is minder waar…

Bibi Breijman’s opwinding heeft alles te maken met de nieuwe romantische komedie Verliefd op Bali, van regisseur Johan Neijenhuis met onder anderen Jim Bakkum, Nadja Hüpscher en Soy Kroon. Bibi heeft de hoofdrol gekregen als componist en zangeres van de titelsong. Ook dat is goed nieuws. 

Muziek
Bibi zette haar carrière grotendeels op pauze om zich te richten op het moederschap. Echter, de muziek bleef trekken. ,,Ik heb de beslissing gemaakt om te luisteren naar wat ik al die jaren al wilde, en dat is zingen,” vertelde ze al drie jaar geleden. Na een bijzonder tumultueuze tijd heeft Bibi nu eindelijk de moed gevonden om haar muzikale droom waar te maken. 

Opgeofferd
Maar deze comeback lijkt niet alleen te gaan over haar muzikale ambitie. Voor Bibi is het ook een manier om haar eigen identiteit terug te vinden en sterker te worden na een heftige periode. Na lange tijd haar relatie te hebben geprioriteerd en opgeofferd, is dit het moment om haar eigen leven weer op te pakken en in de spotlights te staan om de juiste redenen.

Vrijheid
Deze muzikale uitdaging biedt Bibi niet alleen de mogelijkheid om haar hart weer te laten zingen, maar ook om een nieuw gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid te vinden. Dit kan haar relatie met ‘koning van de covers’ Waylon transformeren en meer gelijkwaardig maken. Mogelijk met een écht nieuwe start… of juist het einde van hun romance als gevolg.

Tags

BIBI BREIJMANJIM BAKKUMWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck