Showbizz-expert Anette de Vries: Hoe de Hazes-ellende in Bridgets voordeel keerde

Anette neemt het op voor Bridget
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Te midden van alle roddels en drama’s heeft Bridget Maasland toch nog iets positiefs weten te halen uit haar schandaalaffaire met André Hazes, zo onthult ze nu!

Laten we teruggaan naar een van de sappigste affaires in de showbizz: de kortstondige romance tussen Bridget Maasland en André Hazes. Deze periode bracht Bridget veel ellende. Haar onberispelijke reputatie werd door het slijk gehaald en ze kreeg zelfs doodsbedreigingen.

Verloofd
Haters beschuldigden haar van het ontwrichten van het Hazes-huishouden, aangezien André op dat moment verloofd was met Monique. Later bleek dat hij Bridget met leugens om de tuin leidde, terwijl hij zichzelf als een vrije vogel afschilderde. Als klap op de vuurpijl volgde een kerstverloving, waardoor de misleiding compleet was.

Gênant
In die tijd ging het niet zo lekker met Bridget. Zij en André leken elkaar te vinden in alcohol en feesten. In een moment van ongeëvenaarde romantiek, deelde Hazes een gênant filmpje waarin hij Bridget bij haar gezicht greep en haar heen en weer slingerde als een verwarde marionet.

Kater
Paparazzo Ferry gooide nog wat extra zout in de wonden door te onthullen dat Bridget tijdens een tripje naar Curaçao straalbezopen was. De echte kater kwam echter toen ze via de kranten en sociale media moest vernemen dat André zich op het tropische eiland weer verzoend had met… Monique!

Giftig
Toch heeft Bridget nog profijt weten te trekken uit deze giftige relatie met de Hazes-telg. In een interview met LINDA onthulde ze dat het einde van haar verhouding met de volkszanger, waarvan ze wijselijk de naam niet noemt, het startschot was om te stoppen met alcohol. Over die tijd zegt ze: ,,Dat was zó groots, dat ik het overzicht dreigde kwijt te raken. Ik voelde aan alles dat ik mezelf nu niet moest verdoven. Ik wilde dit niet wegstoppen, ik moest het verdriet aangaan.”

Ontbloot

En dan die cover van het magazine! Bridget siert deze met een ontbloot bovenlichaam, waarbij twee rode wijntjes strategisch haar borsten bedekken. Haar statement is duidelijk: ze is nuchter, mooier dan ooit en vastberaden om haar leven in eigen hand te nemen.

Afgezworen
En André? Hij heeft ook al een tijdje geen druppel meer aangeraakt. Ik vraag me af of die hele soap voorkomen had kunnen worden als ze elkaar helder van geest hadden ontmoet. Bridget zou dan tenminste sneller door de rode vlaggen hebben geprikt.

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck