Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Hoe Maxime Meiland wordt gebruikt als showbizz-schietschijf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Met haar eerste juridische slag achter de rug en het lot van de rectificatiezaak in het verschiet, rijst de vraag: kan Maxime Meiland de touwtjes nog in handen houden?

Afgelopen vrijdag werd Maxime Meiland geconfronteerd met een andere realiteit dan ze gewend was – niet op het televisiescherm, maar in de rechtszaal van Den Haag. Tegenover haar stond de man die ze in haar boek beschuldigt van verkrachting. De man klaagt de realityster aan wegens smaad en eist dat het boek uit de schappen wordt gehaald.

Ontspoord
Die ochtend, vlak voordat ze naar de rechtbank gingen, plaatste Maxime op Instagram: ‘We gaan ervoor’, met een link naar het beruchte ‘Briefje van Jan‘. Ja, die Jan Dijkgraaf, de man achter haar onthullende biografie ‘Maxime misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig’. Laten we eerlijk zijn, Jan is niet bepaald neutraal, maar hij slaat regelmatig de spijker op zijn kop met zijn schrijfsels.

Advocaat
Deze keer wees hij terecht op een belangrijk punt door de advocaat van de vermeende verkrachter kritisch te belichten. De advocaat heeft zichzelf de laatste tijd enorm in de schijnwerpers gezet met zijn duistere campagne tegen Maxime. Hij lijkt de beschrijving van het AD als “kleurrijk, bot en mediageil” volledig waar te maken, met Maxime als de gebeten hond.

Glazen bol
En dan hebben we nog de gezworen vijand Caroline van Eeden, de onvermoeibare bron van voorspellingen en roddels in Meiland-land. Deze week haalde ze weer eens haar glazen bol van stal en voorspelde ze met stelligheid dat het huwelijk van Maxime en haar cameraman Leroy op klappen staat. Volgens haar is Maxime een ware dramaqueen, die haar ontbijt achteroverslaat met antidepressiva en ver boven haar stand leeft.

Ondergang
Caroline, die zelf een graantje probeerde mee te pikken uit de door haar beschreven Meiland-hel door met een imitatieboek te komen, staat nu te popelen om Maxime’s ondergang te aanschouwen in de smaadzaak. ,,Wat een gedoe allemaal!” zou Martien verzuchten. Zelfs een badkuip vol wijn kan in al deze chaos helaas geen soelaas bieden. Bij ‘Code Rosé’ wappert de rode vlag hoog in de wind.

Tags

CAROLINE VAN EEDENJAN DIJKGRAAFMARTIEN MEILANDMAXIMEMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck