Showbizz-expert Anette de Vries: Je zal maar Breghje Kommers (zij van Ali B) zijn!

Anette vindt Breghje geen fijne vrouw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Overspel is geen juridische zaak. Ali B komt er dus (helaas) relatief ongeschonden vanaf bij zijn ex en moeder van zijn kroost, Breghje Kommers.

In de Haarlemse rechtbank was het een pijnlijke vertoning. Ali B probeerde zijn ‘tranen’ te stelpen met tissues, terwijl hij met schijnheilige ernst sprak over zijn ex, Breghje Kommers. ,,Ik zit met een vrouw die twintig jaar bedrogen is. Ik heb haar onrecht aangedaan. Ik heb niet alleen ontkend tegen haar, maar heb zelfs gezegd dat ze gek is.”

Vreemdgaan
Laten we het helder stellen: Ali B stond niet terecht voor zijn buitenechtelijke affaires, maar voor ernstige beschuldigingen van verkrachting en aanranding. Dat gezegd hebbende, het is duidelijk dat ook zijn gezin, met name Breghje, te lijden heeft onder zijn egoïstische keuzes en morele falen.

Ronnie Flex
Ali B en Breghje kruisten elkaars paden in 2002, toen zij leiding gaf aan productiebedrijf Spec. Ze trouwden en al snel werd Ali betrokken als partner bij het bedrijf, dat artiesten als Ronnie Flex, Boef, Najib Amhali en Famke Louise vertegenwoordigde. Breghje, wars van status en de schijnwerpers, bleef zelfs in Ali’s eigen documentaireserie anoniem.

Gokschulden
Breghje bood Ali een gouden kans. Met haar doortastende aanpak zorgde ze ervoor dat hij zijn talent eindelijk benutte. Niet alleen bracht ze hem roem en rijkdom, maar ze hielp ook zijn gokschulden af te lossen en een faillissement te voorkomen.

BOOS
Na de explosieve BOOS-uitzending hield Breghje de schijn op van een hecht gezin. Niet uit naïviteit – uit het proces bleek dat zij de realiteit maar al te goed kende en zelfs een zakelijke strategie smeedde om de klappen op te vangen na de beschuldigingen – maar vanwege hun zakelijke verstrengeling. En wellicht ook omdat hij toch de vader van haar kinderen is.

Leugenaar
In een afgeluisterd telefoongesprek schilderde ze Ali B af als “ziek, manipulatief en een seksverslaafde pathologische leugenaar die hulp weigert”. Toch zal zij als moeder van zijn kinderen voor altijd aan hem verbonden blijven. Hoe zij zich moet voelen, daar kan ik alleen maar naar raden. Net als die andere vermeende slachtoffers: als ‘vies’ en een ‘wegwerpartikel’?

Tags

BOEFFAMKE LOUISENAJIB AMHALIRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck