Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Jutta Leerdam: echte liefde of fake sprookje?’

Anette vindt iets van Jutta
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Na een opmerkelijk liefdesavontuur in Miami is Jutta Leerdam weer terug in Nederland. Maar wat blijft er over van de betovering die ze samen met de Amerikaanse bad boy Jake Paul beleefde?

De beelden van Jake Paul in zijn privéjet, met Jutta Leerdam aan zijn zijde, deden menig wenkbrauw fronsen. Terwijl hij op zijn kenmerkende baldadige manier de Balenciaga-hoodie van een van zijn entourageleden aan flarden scheurde, leek Jutta betoverd door zijn charmes.

Single
Het nuchtere schaatsmeisje hing gebiologeerd aan zijn lippen, zij het soms met een blik als een hert dat in een koplamp staart, maar Jutta liet zeker ook haar eigen krachtige persoonlijkheid zien. Terwijl ze nonchalant de hondenharen van Thor, de viervoeter van Jake, van haar broek plukte, informeerde ze speels naar hun relatiestatus. Jake, charmant lachend: ,,It’s complicated.”

Fake
En dat is het zeker. Want kunnen we het voorgeschotelde sprookje van Beauty and the Beast serieus nemen of is het gewoon fake om media-aandacht te trekken en de kassa te laten rinkelen? De chemie tussen Jutta en Jake lijkt onmiskenbaar, maar velen zijn sceptisch.

Prins
Is Jake echt de charmante prins die hij aan de zijde van Jutta pretendeert te zijn, of is hij eerder een “beest” die alleen uit is op aandacht en financieel gewin? En wat drijft Jutta om met Jake in zee te gaan? Is het echte liefde, of is ze ook gewoon op zoek naar haar eigen moment van roem?

Schaatsen
Terwijl Jutta terugkeert naar haar schaatsen en Jake zich weer richt op zijn YouTube-carrière en de boksring, zullen we moeten afwachten of deze onwaarschijnlijke romance standhoudt of dat de realiteit hen inhaalt. Eén ding is zeker: de liefdesperikelen van deze twee beroemdheden zullen ons blijven intrigeren.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck